ΚΑΠΗ Ηλιούπολης: Φυσικοθεραπείες για ασθενείς με ν. Πάρκινσον
parkison

Ο Δήμος Ηλιούπολης και η Ελληνική εταιρεία εθελοντών και ασθενών για την ν. Πάρκινσον «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ – κίνηση» συνεργάζονται για μια όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένη διαχείριση της νόσου.

Σ’ αυτά τα πλαίσια συνεχίζεται  η συστηματική παροχή φυσικοθεραπείας για ασθενείς με ν. Πάρκινσον.
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Η ομάδα φυσικοθεραπείας θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα 9.30 – 10.30 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο 1 ο ΚΑΠΗ Ηλιούπολης (Κ. Καραμανλή & Ιάσονος 12).

Η ομάδα θα συντονίζεται από εθελοντή φυσικοθεραπευτή και θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου. Οι συμμετέχοντες χρειάζεται να είναι μέλη της ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ – Κοινότητα Πάρκινσον Ηλιούπολης ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  Η επικοινωνία και η συμμετοχή στην κοινότητα είναι πηγές γνώσης και δύναμης.

Για αίτηση μέλους και διευκρινιστικές πληροφορίες επικοινωνήστε στη γραμμή βοηθείας της ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ-κίνηση στο τηλ. 210.2224466 αναφέροντας Δήμο και στοιχεία επικοινωνίας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.