Οι Αραβες βάζουν λουκέτο στον Aστέρα Βουλιαγμένης στις 11 Νοεμβρίου – 1000 εργαζόμενοι στο δρόμο




astekoi

Εντελώς αιφνιδιαστικά ο CEO του Aστέρα Βουλιαγμένης Πολυχρόνης Γριβέας ανακοίνωσε στους σοκαρισμένους εργαζόμενους ότι οι νέοι ιδιοκτήτες βάζουν λουκέτο στον Αστέρα για άγνωστο χρονικό διάστημα!

Ο Γριβέας είπε ότι το λουκέτο θα κρατήσει τουλάχιστο 2 χρόνια χωρίς να είναι ιδιαίτερα πειστικός. Οι αγοραστές είναι εξαφανισμένοι, δεν μπήκαν καν στον κόπο να μηλήσουν στους εργαζόμενους ή στους εκπροσώπους τους.

Αποτέλεσμα το Διαμάντι της Αττικής να κατεβάζει βίαια ρολά χωρίς να ανοίγει μύτη.

Πάνω από 1000 εργαζόμενοι έρχονται να προστεθούν στην ατέλειωτη λίστα των ανέργων.

Kραυγή απόγνωσης και από τον πρώην Γενικό Διευθυντή Αλέξιο Κοιμήση ο οποίος στην ιστοσελίδα Η Γνώμη Σου γράφει:

Η Εκκλησία σιωπά χρόνια τώρα εν’ μέσω της κρίσης και σιωπά ενοχλητικά. Η απουσία της από τα προβλήματα και την αγωνία του λαού είναι εκκωφαντική και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αρκείται να παρακολουθεί από μακριά τα γεγονότα και η στάση του δεν δικαιολογεί τον ηγετικό του ρόλο.
Η Ελλάδα υποφέρει και η Εκκλησία Μακαριώτατε απέχει μίλια από την αλληλεγγύη, την ελπίδα που πρεσβεύει –αφού ο ρόλος της δεν τελειώνει με την φιλανθρωπία- και ο λαός έχει απογοητευτεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ: kourdistoportocali.com

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.