Γλυφάδα: Έξαλλοι με την ΕΡΤ Μαρινέλλα-Ρέμος και Νικολόπουλος




marire

Έξαλλοι έγιναν η Μαρινέλλα, ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Νικολόπουλος όταν αντιλήφθηκαν ότι από την συνέντευξη Τύπου που έδωσαν πριν απο λίγη ώρα στην Γλυφάδα για την τελευταία τους καλοκαιρινή συναυλία στο Θέατρο της Πέτρας στην Πετρούπολη (Δευτέρα 12/9), απουσίαζε συνεργείο της κρατικής μας τηλεόρασης.

Και οι τρεις απο την ώρα που έφτασαν τον χώρο και είδαν πως δεν υπήρχε κάμερα και ρεπόρτερ απο την ΕΡΤ εξεδήλωσαν την πικρία και την οργή τους για το γεγονός.

«Είναι ντροπή να μας … γυρίζουν την πλάτη και να απαξιώνουν μια συναυλία τριών δημιουργών που έχουν γράψει την δική τους ιστορία»  είπαν με νόημα. «Δεν φτάνει που υπάρχει τέτοιο κλίμα στα τηλεοπτικά πράγματα με τις άδειες και που παίζεται τέτοιο…θρίλερ σχετικά με αυτές, πρέπει να βιώνουμε και την αδιαφορία του κρατικού καναλιού που πληρώνουμε όλοι μας,για την μουσική και τον πολιτισμό;Ή δεν είμαστε του… γούστου τους;».

Η Μαρινέλλα ήταν έξαλλη με το γεγονός και έπειτα απο κουβέντα που έκαναν με τον Ρέμο και τον Νικολόπουλο, πριν αρχίσουν να γράφουν οι κάμερες που βρίσκονταν στον χώρο, του ζήτησε να βγει και να πει τα πράγματα με το όνομά τους, όπως και έγινε. Απο την μια έκανε σφοδρή επίθεση στο κρατικό κανάλι και απο την άλλη δήλωσε πως είναι προβληματισμένος και στεναχωρημένος με το όλο τηλεοπτικό τοπίο,έτσι όμως έχει διαμορθωθεί.Τόνισε πως νιώθει ευγνωμοσύνη για τα κανάλια    που στήριξαν τον ίδιο και το τραγούδι,πως συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους που κινδυνεύουν με τις εξελίξεις που υπάρχουν στον χώρο και πως πρέπει να υπάρξουν σωστές κινήσεις για να επιτευχθεί το καλύτερο για τα τηλεοπτικά μας πράγματα. Και οι τρεις εξεδήλωσαν την μεγάλη τους επιθυμία να τους αγκαλιάσει ο κόσμος στην τελευταία καλοκαιρινή τους συναυλία στην Πετρούπολη,την Δευτέρα το βράδυ και υποσχέθηκαν να του προσφέρουν ένα… ταξίδι όμορφο.

Έκλεψαν παράσταση το χειροφίλημα του Ρέμου στη Μαρινέλλα, τα πειράγματα και τα αστεία τους, η  ατάκα της Μαρινέλλας ότι νιώθει σαν να ξεκινάει τώρα στο τραγούδι…Αυτά για τα της συνέντευξης τύπου.Τα πιο ωραία και δυνατά έρχονται μέσα από μια συνέντευξη που έκανα μαζί τους και θα ανέβει αύριο στο real.gr και το enikos.gr. Βιάστηκα να ανεβάσω το κομμάτι αυτό για να σου περιγράφω τον δικαιολογημένο θυμό τους που η κρατική τηλεόραση ήταν απούσα…

(Του Βασίλη Μπουζιώτη – enikos.gr)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.