“Φως” στη δολοφονία 40χρονου στο Παλαιό Φάληρο




dolofoniaskotso

Ύστερα από έρευνα, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σχετικά με την ανθρωποκτονία ενός 40χρονου Έλληνα, που διαπράχθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2010 σε καφετέρια στην οδό Αχιλλέως, στο Παλαιό Φάληρο, διαπιστώθηκε η εμπλοκή στην υπόθεση ενός 43χρονου Αλβανού.

Συγκεκριμένα εξακριβώθηκε ότι ο 43χρονος, συμμετείχε ενεργά στο σχεδιασμό και την εκτέλεση της ανθρωποκτονίας και κατ’ εντολή των ηθικών αυτουργών, προσχεδίασε (έστησε) τη συνάντηση με το θύμα στη συγκεκριμένη καφετέρια, ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για τη δολοφονία του.

Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν, τέθηκαν υπ’ όψη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και σε βάρος του 43χρονου εκδόθηκε από τον Ανακριτή, ένταλμα σύλληψης.

Την 30-8-2016, ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εντοπίσθηκε και συνελήφθη και οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών του Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Δράστες της δολοφονίας του 40χρονου Έλληνα στην καφετέρια του Παλαιού Φαλήρου, ήταν δύο Αλβανοί, οι οποίοι δολοφονήθηκαν την 14-6-2011, σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μέσα σε εστιατόριο στην οδό Σοφοκλέους στην Καλλιθέα, από 31χρονο ομοεθνή τους, ο οποίος και συνελήφθη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.