Δωρεάν διαλέξεις/μαθήματα Έκθεσης για τους μαθητές
iliouekthesi

Ο Δήμος Ηλιούπολης, σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά και από την περσινή επιτυχία του συγκεκριμένου προγράμματος, για τους μαθητές της πόλης, δωρεάν διαλέξεις/μαθήματα Έκθεσης, που αφορούν στην Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου και πιο συγκεκριμένα στην προετοιμασία της πανελλαδικής εξέτασης του μαθήματος.

Οι διαλέξεις παραδίδονται στα πλαίσια του προγράμματος «My name is Teacher», το οποίο έχει αναπτυχθεί από έμπειρους φιλολόγους, με παρουσία τριών περίπου δεκαετιών στη φροντιστηριακή εκπαίδευση, έχει εφαρμοστεί σε πραγματικές εκπαιδευτικές συνθήκες προετοιμασίας Πανελλαδικών Εξετάσεων και πλέον τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Πληροφορικής, ενταγμένο στις ερευνητικές του δραστηριότητες.

Τις διαλέξεις επιμελείται και οργανώνει ο κ. Φώτης Παντόπουλος, καθηγητής φιλόλογος – επικοινωνιολόγος – Strategic Communication, Organizational Behavior & Public Relations, Επιστημονικός Συνεργάτης Τμήματος Πληροφορικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το πρόγραμμα αφορά σε όλους τους μαθητές Λυκείων της Ηλιούπολης, ανεξαρτήτως κοινωνικών – οικονομικών κριτηρίων και θα εφαρμοστεί παράλληλα με την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μαρίνου Αντύπα και Σοφοκλή Βενιζέλου, ως εξής:

– Ημερομηνίες μαθημάτων

Σάββατο 8 και 29 Οκτωβρίου 2016

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Σάββατο 3, 10 και 17 Δεκεμβρίου 2016

Σάββατο 7 και 21 Ιανουαρίου 2017

Σάββατο 4 και 18 Φεβρουαρίου 2017

Σάββατο 4 και 18 Μαρτίου 2017

Σάββατο 1, 8 και 29 Απριλίου 2017

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

– Ώρες μαθημάτων

6:30 μ.μ. – 9:00 μ.μ.

Καλούνται οι μαθητές όλων των τάξεων των Λυκείων της Ηλιούπολης να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την παρακολούθηση των διαλέξεων, δηλώνοντας συμμετοχή στο Τμήμα Παιδείας και Εθελοντισμού, από 5/9/2016 και ώρες 9:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. Πληροφορίες, στα τηλ. 210 9970134 και 210 9970156.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.