ΕΠΑΛ Ηλιούπολης: Αιφνιαδιαστική κατάργηση τριών τμημάτων




epaliliou

O πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης, Κώστας Σεφτελής  και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Άγγελος Δημητρόπουλος επισκέφθηκαν το ΕΠΑΛ Ηλιούπολης προκειμένου να ενημερωθούν για το μεγάλο θέμα που προέκυψε πάλι μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, με την αιφνιδιαστική κατάργηση τριών (3) τμημάτων του.
Μαθητές, γονείς και καθηγητές είναι καθολικά αντίθετοι στην αυθαίρετη και αιφνιδιαστική κατάργηση των τμημάτων Βοηθών Νοσηλευτικής, Ηλεκτρολόγων και Κομμωτικής που αναστατώνει τον προγραμματισμό των μαθητών και των οικογενειών τους αφού αυτό συμβαίνει στη Γ΄ Λυκείου και μάλιστα μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ και μέλος της Ένωσης Γονέων Ηλιούπολης, Ευαγγελία Διαμαντή – Βοσινάκη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.