Διακοπή κυκλοφορίας στην Ελευθερίου Βενιζέλου την Κυριακή
agonasnea

Λόγω διεξαγωγής του «2ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης», την Κυριακή 02/10/2016 και κατά τις ώρες 08.00΄-14.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αιγαίου και Αχιλλέως περιοχής Δήμου Νέας Σμύρνης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ανωτέρω οδό κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Ως ένα αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός, ο Αγώνας Nea Smyrni Historic Run έχει ξεχωριστό χαρακτήρα και σκοπό να τιμήσει την ιστορική μνήμη και την πολιτιστική κληρονομιά από τις αλησμόνητες πατρίδες. Πρόθεση μας είναι να διοργανώσουμε, για δεύτερη φορά, μια από τις μαζικότερες διοργανώσεις στην Αττική, με την συμμετοχή δρομέων και βαδιστών από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.  Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία  συμμετοχής σε αγώνα δρόμου, με πολλές και σημαντικές αθλητικές καινοτομίες, μέσα σε ένα εορταστικό περιβάλλον.

Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση, το ψηφιακό δίπλωμα συμμετοχής, το βαρύτιμο μετάλλιο, οι υποστηρικτικές παροχές και υπηρεσίες αθλητών στους σταθμούς κατά μήκος της διαδρομής, οι υποδομές υποστήριξης στο χώρο εκκινήσεων και τερματισμών, οι αψίδες η σήμανση αλλά ακόμη και τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, είναι μερικά από τα στοιχεία που σηματοδοτούν τις υψηλού επιπέδου προδιαγραφές διοργάνωσης του αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί της Ελευθερίου Βενιζέλου στα όρια του Δήμου Νέας Σμύρνης με εκκίνηση το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, συμπληρώνοντας την σύνδεση και τους συμβολισμούς του σήμερα με την ιστορική μνήμη και θα αποτελεί την κορύφωση του Πολιτιστικού Φεστιβάλ τωνΙωνικών εορτών.
Η διοργάνωση του Αγώνα θα συνοδευτεί με πολιτιστικά event και συναυλίες στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο 1ο Fitness Square στο οποίο το Studio 1& The Concept θα παρουσιάσουν μια ώρα γεμάτη γυμναστική και διασκέδαση στη πλατεία της Νέας Σμύρνης. Τη γιορτή του Αγώνα θα ολοκληρώσει μια μεγάλη συναυλία με τους νικητές του X-Factor.

Αναλυτικές πληροφορίες και χάρτη με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης:www.neasmirnihistoricrun.gr
Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να τρέξουμε όλοι μαζί και να τιμήσουμε την ιστορία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό στην πόλη μας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.