Αρκαδικό Γλέντι: Η βροχή χάλασε τη γιορτή – Είχαν ψήσει 100 γουρουνοπούλες!




gournopou

Όλα ήταν έτοιμα. Περίπου 3.000 άτομα είχαν κατακλύσει το Πάρκο του Ασυρμάτου, στον Άγιο Δημήτριο, για το

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ 2016 που είχε διοργανώσει η ‎Ένωση Αρκάδων Αγίου Δημητρίου‎. Οι φούρνοι έψηναν από το πρωί 100 γουρουνοπούλες. Και ξαφνικά άνοιξαν οι ουρανοί και τα χάλασαν όλα. 

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου:

Αγαπητοί μας φίλοι και συμπατριώτες, όλοι εσείς που εχθες γεμισατε το Πάρκο του Ασυρμάτου και μας προτιμησατε, ο καιρος δυστυχως δε μας επετρεψε να ολοκληρώσουμε το γλέντι μας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι η λαχειοφορος που δε βγήκε στο γλέντι θα τρέξει όλο το μήνα και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Ο λαχνος κοστίζει 1 ευρώ. Θα σας κοινοποιησουμε τα δώρα της λαχειοφορου και το πως μπορείτε να πάρετε λαχνους σε νεα αναρτηση .
Σας ευχαριστούμε πολύ που ήρθατε και για τη στήριξη σας στη δυσκολη αυτη συγκυρία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Αρκαδικό Γλέντι του χρόνου το Σεπτέμβρη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.