Από το “Πλαίσιο” με αγάπη!




plaisio

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 έγινε παράδοση μιας σημαντικής ποσότητας καινούριων σχολικών ειδών από το τοπικό κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ Αργυρούπολης στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Tα σχολικά είδη παρέλαβε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ειρήνη Στελλάκη στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της καμπάνιας συγκέντρωσης σχολικών ειδών που συνδιοργανώνει η Κοινωνική Υπηρεσία, το Γραφείο Παιδείας και τα τοπικά συμβούλια της Αργυρούπολης και του Ελληνικού προκειμένου να διευκολυνθούν δεκάδες μαθητές της πόλης μας, οι γονείς των οποίων αδυνατούν να αγοράσουν καθώς αντιμετωπίζουν διαπιστωμένα σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Ευχαριστούμε θερμά την Εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ και ειδικότερα το τοπικό κατάστημα Αργυρούπολης για την άμεση και ουσιαστική προσφορά τους. Άλλωστε τα παιδικά χαμόγελα που εξασφαλίστηκαν χάρη στην συμβολή σας είναι πραγματικά πολύτιμα

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.