Άγιος Δημήτριος: Συνάντηση για τη χρηματοδότηση δημοτικού κολυμβητηρίου




kolyagios

Πρόταση χρηματοδότησης για την κατασκευή κολυμβητηρίου, πρόκειται να καταθέσει ο δήμος Αγίου Δημητρίου, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Την περασμένη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, έγινε συνάντηση στο δημαρχείο της δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου και συνεργατών της με τον πρόεδρο του Ταμείου Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δανείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Γιώργο Κουλτούκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τα χρηματοδοτικά προγράμματα του Ταμείου, την εξέλιξη του έργου «Κατασκευή Υπόγειου χώρου στάθμευσης στο Δημοτικό Στάδιο», καθώς επίσης και την πρόθεση του Δήμου για υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης που αφορούν στην κατασκευή κολυμβητηρίου στην περιοχή ΕΚΤΕΛ και σε μηχανολογικό εξοπλισμό (αγορά απορριμματοφόρων).

“Μέλημά μας αυτό το διάσημα είναι να φτιάξουμε ένα ανοιχτό κολυμβητήριο. Είναι μεγάλος στόχος και φιλόδοξος, σε δύσκολους καιρούς. Είμαι σίγουρη ότι με τη θέληση που υπάρχει σε όλη τη δημοτική ομάδα και στις υπηρεσίες του δήμου, θα τα καταφέρουμε” είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.