Καλή επιτυχία Σπύρο!




giannaros

Το Δημαρχείο Bάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης επισκέφθηκε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κωπηλασίας, Σπύρος Γιάνναρος, προκειμένου να ενημερώσει τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο νεαρός αθλητής είναι γεννημένος το 1992 και ήδη έχει καταγράψει σημαντικές εγχώριες και διεθνείς επιτυχίες στο άθλημα της κωπηλασίας αφού έχει κατακτήσει, μεταξύ άλλων, την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών (Άμστερνταμ 2014) και την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών (Sydney 2014).

Φέτος συμμετέχει για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου ξεκινούν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Σάββατο, 6 Αυγούστου.

Ο Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στο αθλητή για την πρόκριση και τη συμμετοχή του στους αγώνες και τον ευχαρίστησε για την τιμή που αυτή δίνει στον ίδιο αλλά και στην πόλη μας. Του ευχήθηκε να επιστρέψει στην Αθήνα υγιείς, και με μετάλλιο στις αποσκευές του.

Θυμίζουμε ότι η πόλη μας εκπροσωπείται στου Ολυμπιακούς Αγώνες από πολλούς αθλητές, ενώ συμπολίτισσα μας είναι και η σημαιοφόρος της Ελληνικής αποστολής, Σοφία Μπεκατώρου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.