Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: “Σε όσους δεν τα κατάφεραν να μην απογοητεύονται”




konelosdimarxeio

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι μαθητές της πόλης μας στις πανελλήνιες εξετάσεις όπως προκύπτει μετά την ανακοίνωση των βάσεων. Οι περισσότεροι πέτυχαν εισαγωγή στις σχολές επιλογής τους. Η Δημοτική Αρχή δίνει μεγάλη έμφαση στις επιτυχίες αυτές και από την πρώτη στιγμή, μέσω του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, συνεχάρη τους μαθητές που πέτυχαν τους στόχους τους, ενώ προέτρεψε όσους δεν πέτυχαν, να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια. Συγκεκριμένα η δήλωση του Δημάρχου:
«Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους μαθητές της πόλης μας που εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ικανοποίηση και χαρά για την επίτευξη του πρώτου μεγάλου στόχου τους. Σε όσους δεν τα κατάφεραν στις σχολές επιλογής τους να μην απογοητεύονται και να συνεχίσουν τις προσπάθειες. Στο τέλος οι κόποι τους θα δικαιωθούν. Είμαστε πάντα δίπλα τους».
Εντός του έτους οι επιτυχόντες θα βραβευτούν από το Δήμο σε ειδική τελετή, όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.