Δελφίνι, δελφινάκι…




delfini

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν όσοι βρίσκονταν το πρωί της περασμένης Τετάρτης, στην “Ακτή του Ήλιου” στην πλευρά του “Nalu”. Ένα δελφίνι είχε περάσει το δίχτυ που συγκρατεί τα απορρίμματα και έκανε βουτιές προσφέροντας τους ένα αξέχαστο θέαμα. Οι υπεύθυνοι της παραλίας ειδοποίησαν το Λιμενικό και γρήγορα έφτασε στο σημείο ένα περιπολικό σκάφος.

Oι λιμενικοί απομαμάκρυναν τους κολυμβητές, για να μην το φοβήσουν και κάλεσαν την υπηρεσία προστασίας θαλασσίων θηλαστικών.

Η αρμόδια που πήγε στην “Ακτή του Ήλιου” διαπίστωσε ότι το συμπαθές θηλαστικό, δεν είχε εγκλωβιστεί από το δίχτυ (είχε περάσει από κάτω), και βρέθηκε στην παραλία γιατί υπήρχε στο σημείο καλή ψαριά. Το δελφίνι έφαγε έκανε τις βουτιές του και έφυγε περνώντας πάλι κάτω από το δίχτυ.

Η παρουσία του δείχνει, αν μη τι άλλο, ότι τα νερά του Αλίμου και γενικότερα του Σαρωνικού, είναι καθαρά.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΔΕΛΦΙΝΙ 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.