Ξεκίνησε η λειτουργία του Sea Track στην παραλία της Βούλας




Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 172016 53857 μμ.bmp

Τοποθετήθηκε και τέθηκε σε λειτουργία στην παραλία της Βούλας το Seatrack, η ηλεκτρική ράμπα για την εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στα θαλάσσια μπάνια τους.
Ο συγκεκριμένος μηχανισμός τοποθετήθηκε από τη Δημοτική Αρχή προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα πρόσβασης στη θάλασσα σε άτομα με κινητικά προβλήματα, για να μπορέσουν να κάνουν το μπάνιο τους με άνεση και ασφάλεια.
Στον ίδιο χώρο έχουν τοποθετηθεί σκίαστρα, χημική τουαλέτα ΑμεΑ και ξύλινοι διάδρομοι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των λουομένων με κινητικά προβλήματα. Παράλληλα δύο θέσεις στάθμευσης στην παραλία, δίπλα στις εγκαταστάσεις, έχουν δεσμευτεί για αποκλειστική χρήση ΑμεΑ.
Το Sea-Track θα λειτουργεί μέχρι τον Οκτώβριο καθημερινά.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου, Νανά Κάραγιαν, με την ευκαιρία της τοποθέτησης του μηχανισμού, ευχαρίστησε του λουόμενους για τη συμβολή τους στην καλή λειτουργία του Seatrack κατά την περυσινή θερινή περίοδο, ενώ έκανε έκκληση να συμβάλουν όλοι και φέτος ώστε να αποφευχθούν ζημιές και ατυχήματα.
Για πληροφορίες 213 2019920

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

seavoula

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.