Γλυφάδα: Κλοπή σε κοσμηματοπωλείο σε μόλις 45” (Βίντεο – ντοκουμέντο)




kare6

(Του Γιάννη Αρβανίτη – antenna.gr)

«Μα, δεν είδατε τίποτα; Απέναντι σας είμαστε»! Με αυτό το ερώτημα απευθύνθηκε ο κοσμηματοπώλης Γιώργος Τσαγκαράκης στους αξιωματικούς του Α.Τ Γλυφάδας, λίγες ώρες μετά από την κλοπή στο κατάστημα του, στο κέντρο της Γλυφάδας.

Η απάντηση που όπως υποστηρίζει έλαβε ήταν ότι «ο αστυνομικός-σκοπός ήταν μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα και δεν μπορούσε να κάνει κάτι!».

Οι δράστες πάντως, προφανώς φοβούμενοι ότι η γειτνίαση με το Αστυνομικό Τμήμα μπορεί να αποβεί «μοιραία» για αυτούς, φρόντισαν να «χτυπήσουν» ταχύτατα, ολοκληρώνοντας την κλοπή μέσα σε μόλις 45΄΄ (!), όπως προκύπτει κι από το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες του κοσμηματοπωλείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι δυο άνδρες έφτασαν με μηχανή έξω από το κατάστημα. Ο ένας «όρμησε» προς την είσοδο και έσπασε την τζαμαρία με μια μεταλλική μπίλια. Μπήκε «ανενόχλητος» στο κοσμηματοπωλείο μέσα κι άρχισε να αρπάζει ρολόγια από τις προθήκες. Μάλιστα, μπήκε και βγήκε δυο φόρες, χωρίς να διστάσει να σκύψει για να πάρει κάποια από τα κλοπιμαία που του έπεσαν από τα χέρια. Αμέσως μετά επιβιβάστηκε στη μηχανή και με τον συνεργό του, εξαφανίστηκαν στους δρόμους της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με τον κοσμηματοπώλη, αφαιρέθηκαν 35 ρολόγια συνολικής αξίας άνω των 80.000 ευρώ.

Τα εν λόγω ρολόγια είναι «αριθμημένα» και την αντιπροσωπεία τους στην Ελλάδα έχει μόνο η συγκεκριμένη επιχείρηση, γι΄ αυτό και πιθανώς να δυσκολευτούν οι δράστες να τα «διοχετεύσουν» σε άλλον επαγγελματία του κλάδου.

Η Ασφάλεια εξετάζει με προσοχή το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι οι δράστες είναι μέλη συμμορίας που «χτυπά» καταστήματα με τον συγκεκριμένο «κινηματογραφικό» τρόπο!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

tsagaakolaz

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:Γλυφάδα: Διαρρήκτες «έγδυσαν» πασίγνωστο κοσμηματοπώλη

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.