Ξεκίνησαν οι δοκιμαστικές διαδρομές της 2ης και 3ης γραμμής της Δημοτικής Συγκοινωνίας




dimoargy1

Μετά την επιτυχημένη λειτουργία της γραμμής 1 της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, το δίκτυο επεκτείνεται σε Ελαιώνα (Αργυρούπολη), περιοχή Αγ. Παρασκευής (Ελληνικό) και πλατεία Ανεξαρτησίας (Αργυρούπολη).


Μέσα στο πρώτο 15μερο του Σεπτέμβρη θα τεθούν σε λειτουργία δύο ακόμα γραμμές. Η 2 και η 3, οι οποίες θα καλύψουν ουσιαστικά τις ανάγκες των πολιτών ολόκληρου του Δήμου.

Συγκεκριμένα η γραμμή 2 θα ενώσει τα εμπορικά κέντρα των δύο δημοτικών ενοτήτων, του Ελληνικού και της Αργυρούπολης και όλες τις δομές του Δήμου, όπως το Δημαρχείο, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, το νέο ΚΑΠΗ στο Ελληνικό, την Πολεοδομία κ. ά., ενώ η γραμμή 3 θα επικεντρωθεί στη διασύνδεση των σχολικών μονάδων για τη μεταφορά μαθητών.

Σήμερα παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου και υπηρεσιακών στελεχών πραγματοποιήθηκε δοκιμαστικό δρομολόγιο της γραμμής 2 η λειτουργία της οποίας θα ξεκινήσει επισήμως το Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, τα δρομολόγια θα ξεκινούν στις 7 το πρωί και θα ολοκληρώνονται στις 7.30 το απόγευμα.

dimoargy2

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, πάγια σκέψη τους είναι πάντοτε η εξυπηρέτηση των αναγκών των συμπολιτών τους.  “Με τη λειτουργία των γραμμών 2 και 3 υλοποιείται η προεκλογική μας  υπόσχεση”  είπε,  “και ολοκληρώνεται ένα σύγχρονο δίκτυο δημοτικής συγκοινωνίας η οποία θα καλύπτει το σύνολο των ενδοδημοτικών αναγκών των δημοτών μας”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.