Το Ηφαίστειο: Μια αριστουργηματική ταινία που οφείλει κάθε σινεφίλ να δει (Trailer)




hfaistio1

(Απόψε στις 22:15 στο Cine Άλιμος) Στις πλαγιές ενός ενεργού ηφαιστείου της Γουατεμάλας, η 17χρονη Μαρία είναι έτοιμη να παντρευτεί έναν από τους επιστάτες της τοπικής φυτείας καφέ. Ωστόσο είναι ερωτευμένη με έναν νεαρό εργάτη που ονειρεύεται να φύγει για τις ΗΠΑ.

Συνοπτική κριτική
Αργυρή Άρκτος στο Βερολίνο για μια παραμυθένια όσο και σκληρή ιστορία ενηλικίωσης και σύγκρουσης πολιτισμών που θυμίζει παλιό, καλό Βέρνερ Χέρτζογκ.

Μετά το Χρυσό Κλουβί ένα άλλο αριστούργημα από την Γουατεμάλα. Χωρίς την άγνοια των μινιμαλιστών αλλά με βαθιά γνώση των εικαστικών ρευμάτων τόσο  στην ζωγραφική όσο και στον κινηματογράφο ο Χάιρο Μπουσταμάντε σκηνοθετεί μια αριστουργηματική ταινία που οφείλει κάθε σινεφίλ τουλάχιστον να δει και που δίκαια εισέπραξε τόσα βραβεία και διακρίσεις. Χωρίς να χάνει το παραμικρό ίχνος ανθρωπιάς και ευαισθησίας. Μόνο για “ενηλικες” θεατές.

cinealimosprogrammakolaz

Cine Άλιμος: Αυτές είναι οι ταινίες που θα δεις

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.