Σύγκλιση ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας ζητούν οι εργαζόμενοι




dimarxeio-glifadas2

(ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ)

Κύριε Δήμαρχε,
Σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε μαζί σας αλλά και των εγγράφων που κατά καιρούς σας έχουμε στείλει και είχατε δεσμευτεί για την επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων σας ζητούμε όπως στο πλαίσιο της υλοποίησης των δεσμεύσεών σας τα πιο κάτω:
1. Τον ορισμό της ημερομηνίας της σύγκλισης ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα των εργαζομένων και των υπηρεσιών του Δήμου Γλυφάδας.
2. Τον ορισμό της συνάντησης μεταξύ των εργαζομένων στις Διευθύνσεις Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών, του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και εσάς προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην λειτουργία των υπηρεσιών αυτών.
3. Την χορήγηση αντιγράφου του σχεδίου του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.), που όπως είχατε δεσμευτεί στην πρόσφατη συνάντησή μας θα ψηφιστεί το καλοκαίρι από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κύριε Δήμαρχε,
Αναμένουμε τις δικές σας πρωτοβουλίες για την επίλυση των πιο πάνω προβλημάτων που επανειλημμένα σας έχουμε θέσει για την καλή λειτουργία των υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                              Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος          Κώστας Παπαδόπουλος

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.