Ραντεβού στο Πευκωτό
pefkotogoogle

Την Κυριακή 17 Ιουλίου, στις 09.00, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» σε συνεργασία με το Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπτυξη του Υμηττού (ΣΠΑΥ) και το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, διοργανώνουν πότισμα στο λόφο Πευκωτό, όπου στις 7 Φεβρουαρίου είχε γίνει μεγάλη δεντροφύτευση. Τα 10.000 μικρά δέντρα που φυτεύτηκαν θα ποτιστούν ενώ την ίδια μέρα, ομάδες εθελοντών, θα καθαρίσουν την περιοχή από ξερά χόρτα και σκουπίδια.

Σημείο συνάντησης θα είναι το τέρμα της οδού Κανελλοπούλου (από Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου), στις 09.00 το πρωί. Από το σημείο συνάντησης οι εθελοντές μπορούν να μεταφερθούν στο σημείο που θα γίνει η δράση μόνοι τους (περίπου 1,5 χιλιόμετρο) ενώ για όσους το επιθυμούν θα υπάρχει και όχημα του Δήμου να τους μεταφέρει.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

pefkotiiloulios1

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.