Όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά
feris
Περίπου 3.000 θεατές απόλαυσαν χθες το βράδυ την πανσέληνο του Ιουλίου στη Γλυφάδα, υπό τις μελωδίες του Κώστα Φέρρη, σε μουσική διεύθυνση της Θέσιας Παναγιώτου. Τραγούδια όλων των εποχών και όλων των ειδών, όπως παραδοσιακά, αστικά, λαϊκά, ρεμπέτικα, έντεχνα, σμυρναίικα, κ.λπ. ακούστηκαν από το «Καφέ Αμάν» στην 3η Μαρίνα της Γλυφάδας, στη συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μουσικά και θεατρικά ταξίδια». Η συναυλία έκλεισε με το κοινό να ανταποκρίνεται στην πρόσκληση του Κώστα Φέρρη και να τραγουδά όρθιο «Όλοι οι Ρεμπέτες του Ντουνιά», τον «ύμνο του ρεμπέτικου» όπως το αποκάλεσε ο τραγουδιστής.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται στην 3η Μαρίνα της Γλυφάδας, αύριο, με την παιδική θεατρική παράσταση – «Ο Παπουτσωμένος Γάτος». Παίζουν: Δ. Ζωγραφάκης, Χ. Τριπόδης, Κ. Ζιώγου, κ.ά.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται στις 9 το βράδυ της Κυριακής, 24 Ιουλίου, με μια μεγάλη συναυλία με την Ελένη Δήμου και τον Θάνο Ολύμπιο, επίσης στην 3η Μαρίνα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.