Ο εύκολος τρόπος για να μάθετε να σφυράτε μια και καλή!
sfy1

Αν εδώ και καιρό προσπαθείτε να μάθετε να σφυράτε και δεν μπορείτε να τα καταφέρετε με κανέναν τρόπο, τότε σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα!

Μοιραζόμαστε μαζί σας τον πιο εύκολο τρόπο για να μάθετε να σφυράτε.

sfy2

1.Αρχικά φτιάξτε το γράμμα «Α» με την βοήθεια των δεικτών και των μεσαίων δακτύλων, ενώ με τα υπόλοιπα δάκτυλα σχηματίστε μια γροθιά.

sfy3

2.Τραβήξτε τα χείλη προς τα μέσα, καλύπτοντας τα δόντια σας. Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί, για αυτό και μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αρκετές προσπάθειες μέχρι να καταλάβετε πόσο βαθιά πρέπει να τραβήξετε τα χείλη σας.

sfy4

3.Τώρα θα πρέπει να κρύψετε την γλώσσα σας μέσα στο στόμα σας. Χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα σας σπρώξτε απαλά την γλώσσα προς τα μέσα, πιέζοντας απαλά το κάτω μέρος της άκρης της γλώσσας. Η γλώσσα σας θα πρέπει να πάρει ένα σχήμα τόξου μέσα στο στόμα σας. Πρέπει περίπου να μπει το μισό δάκτυλο μέσα στο στόμα.

sfy5

 

4.Ξεφυσήξτε από την τρύπα που δημιουργήθηκε. Αν αισθάνεστε πως ο αέρας περνάει μόνο από το κάτω χείλος, τότε τα κάνατε όλα σωστά. Αν νομίζετε πως περνάει αέρας και από το πάνω χείλος, τότε απλά κλείστε προσεκτικά με τα δάκτυλα τα κενά.

ΠΗΓΗ: tilestwra.com

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.