Δράσεις για την προαγωγή της ψυχικής υγείας των παιδιών και των εφήβων
psixoiliou

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ο Δήμος Ηλιούπολης στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής παρέχει ψυχολογικές υπηρεσίες και αντίθετα με το ευρύτερο ρεύμα συρρίκνωσης των κοινωνικών παροχών, εκπονεί κινήσεις ανάπτυξης σε ένα χώρο όπου συναντάται το σημαντικό και το ποιοτικό, στο χώρο της ψυχικής υγείας.

Φέτος εγκαινιάζουμε τη συνεργασία του Τομέα Ψυχολογικής Υποστήριξης του Δήμου Ηλιούπολης με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σχολικής Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Δήμος Ηλιούπολης παράλληλα με τις συμβουλευτικές και θεραπευτικές ψυχολογικές υπηρεσίες δραστηριοποιείται στην εφαρμογή δράσεων με στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας του γενικού πληθυσμού.

Η συνεργασία σε μεταπτυχιακό επίπεδο μεταξύ του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Δήμου μας ως φορέα εφαρμογής της επιστήμης της ψυχολογίας δε μπορεί παρά να φέρει οφέλη σε πολλαπλά επίπεδα ξεκινώντας από την προαγωγή της ψυχικής υγείας των παιδιών και των εφήβων.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.