Άλιμος: Τους έκλεψαν στο τραμ, τους δρόσισαν στην παραλία (VIDEO)




Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 1372016 113756 πμ.bmp

Πήραν το τραμ για να πάνε για μπάνιο και τους έκλεψαν το πορτοφόλι που είχε μέσα 250 ευρώ. Το ζευγάρι τουριστών από τη Δανία, το διαπίστωσε όταν έφτασε στην είσοδο της οργανωμένης παραλίας “Ακτή του Ήλιου”, στον Άλιμο. Μόλις άνοιξαν το σάκο τους είδαν με έκπληξη ότι το πορτοφόλι με τα χρήματα και τις πιστωτικές τους κάρτες είχε κάνει φτερά.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο υπεύθυνος, ο οποίος ενημερώθηκε για το συμβάν και επικοινώνησε με την πρεσβεία της Δανίας. Όπως είπε ο Δανός τουρίστας, μέσα στο τραμ ένιωσε κάποια στιγμή ότι τον είχε πλησιάσει ένας άντρας, ο οποίος ακούμπησε το σάκο που είχε περασμένο στην πλάτη. Δεν πήγε το μυαλό του ότι είχε βάλει στόχο το περιεχόμενο του σάκου και απλά, αποτραβήχτηκε. Ο πορτοφολάς όμως είχε κάνει τη “δουλειά” του.

Παρά την περιπέτειά τους απόλαυσαν το μπάνιο στην παραλία. Καφέδες, νερά, ξαπλώστρες και ομπρέλα ήταν κερασμένα από την “Ακτή του Ήλιου”

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 1372016 113655 πμ.bmp
“Κάναμε ότι μπορούσαμε για να ξεπεράσει το ζευγάρι των Δανών τουριστών, τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε στη χώρα μας” λέει ο μάνατζερ της “Ακτής του Ήλιου” Νίκος Βενιέρης

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.