Άλιμος: Γέμισαν ένα κοντέινερ με ηλεκτρικές συσκευές!
anakykolaz

Ένα ολόκληρο κοντέινερ, γέμισαν με ηλεκτρικές συσκευές, που συγκεντρώθηκαν τον τελευταίο ενάμιση μήνα, οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Αλίμου.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Ο δήμος, στην προσπάθεια για ένα καλύτερο περιβάλλον, αλλά και για να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του προς τους πολίτες, έχει ξεκινήσει την Ανακύκλωση Απoβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού. Οι δημότες έχουν τη δυνατότητα να παραδίδουν από το σπίτι τους και χωρίς καμία χρέωση τις παλιές τους ογκώδεις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που δεν χρειάζονται και οι οποίες κατόπιν, θα οδηγούνται πιστοποιημένα προς ανακύκλωση.

Η διαδικασία απόσυρσης  γίνεται δωρεάν μ’ ένα απλό τηλεφώνημα στο τηλέφωνο 210.9810445 η με email στο [email protected]

Στα παραπάνω ογκώδη απόβλητα εντάσσονται οι μεγάλες οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, ο εξοπλισμός πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, συσκευές κλιματισμού, τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα κ.λ.π.

Ανακυκλώνοντας τις παλιές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές μειώνουμε σημαντικά τον όγκο των απορριμμάτων, περιορίζουμε τον κίνδυνο ρύπανσης του Περιβάλλοντος από επικίνδυνες ουσίες και συμβάλλουμε ενεργά στην καθαρή πόλη και την πολιτισμένη εικόνα του Δήμου.

Η παράδοση προς ανακύκλωση του ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού, είναι ο μόνος νόμιμος και ενδεδειγμένος τρόπος απόρριψης των εν λόγω αποβλήτων. Στο πλαίσιο υλοποίησης αυτού του τόσο σημαντικού προγράμματος, ο Δήμος καλεί σε συνεργασία όλους τους δημότες, τους φορείς και τους καταστηματάρχες του Αλίμου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.