Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου




koinonikoalimos

Τη λειτουργία του θα συνεχίσει τη νέα σχολική χρονιά 2016-2017 το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου. Για τη νέα σχολική χρονιά η λειτουργία των τμημάτων προβλέπεται να ξεκινήσει την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 με σκοπό να διδάσκονται όλα τα μαθήματα Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και ξένες γλώσσες.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο στεγάζεται σε σχολικές αίθουσες του 1ου ΓΕΛ Αλίμου (Υψηλάντου και Θησείου) για τους μαθητές του Κάτω Καλαμακίου και σε σχολικές αίθουσες του 3ου Γυμνασίου Αλίμου (Κουμουνδούρου 19) για τους μαθητές του Άνω Καλαμακίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016. Εφόσον συντρέχουν σοβαροί λόγοι, αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν και να αξιολογηθούν και κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή των μαθητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο κατατίθενται στη Διεύθυνση Κοινωνικής Αντίληψης του Δήμου Αλίμου (Αριστοτέλους 25 & Αυξεντίου, 1ος όροφος).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210. 9886947 και 210. 9886950 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]. Υπεύθυνη η κα. Δήμητρα Αιγινίτη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.