Συναυλία αφιερωμένη στην αγάπη και την ελπίδα




Xorodia_Voulas

Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Βάρης, την Κυριακή 5 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η συναυλία των Χορωδιών των Δημοτικών Ενοτήτων Βάρης και Βούλας, που ήταν αφιερωμένη στην αγάπη και την ελπίδα.

Οι παρευρισκόμενοι ταξίδεψαν νοερά από την Ρωσία ως την μακρινή Αργεντινή, χάρη στην εξαιρετική επιλογή των τραγουδιών, στον ενθουσιασμό και την άριστη εκτέλεση τους. Οι δύο μαέστροι των χορωδιών, Λιουντμίλα Καζάρτσεβα και Αιμίλιος Γιαννακόπουλος, απέδειξαν ότι μπορούν να γίνουν θαύματα, αρκεί να υπάρχει θέληση, υπομονή και επιμονή.

Xorodia_Varis

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λυδία Αργυροπούλου, η Αντιδήμαρχος Νανά Κάραγιαν, ο Αντιπρόεδρος του ΟΑΠΠΑ Γιάννης Αγαλιώτης, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βουλιαγμένης Άννα Λεντή, η τοπική Σύμβουλος Βάρης Ελίνα Μελέτη, ενώ στην χορωδία της Βάρης συμμετείχαν η τοπική Σύμβουλος Βουλιαγμένης, Βαλεντίνη Λυκιαρδοπούλου και ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Σωτήρης Ελευθερίου.

Η συναυλία διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.