Πρόσβαση για όλους στην πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου Γλυφάδας
Fullscreen capture 090616 40722 PM.bmp

Έναν πρωτοποριακό μηχανισμό για την εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας με αναπηρία, αλλά και για την αποκατάσταση μυϊκών τραυματισμών, εγκατέστησε ο Δήμος Γλυφάδας στο δημοτικό κολυμβητήριο.Ανδρέας Κονδύλης: Οκτώ αλήθειες για το νέο Δημαρχείο Αλίμου

Το σύγχρονο αναβατόριο i-Swim είναι ειδικά σχεδιασμένο για άτομα με κινητικά προβλήματα, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στην πισίνα με άνεση και ασφάλεια.

Πιστοποιημένο με τις αυστηρότερες τεχνικές προδιαγραφές, είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του και στους ελιγμούς του, διαθέτοντας πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας. Ο μηχανισμός αυτός έχει ήδη τοποθετηθεί σε πολλά δημόσια και ιδιωτικά κολυμβητήρια σε όλη την Ευρώπη.

Παράλληλα, ο Δήμος Γλυφάδας αναβαθμίζει τις υπηρεσίες που παρέχει στο δημοτικό κολυμβητήριο με την προμήθεια και του πλέον εξελιγμένου αυτόματου ρομπότ καθαρισμού πισίνας Wave 300XL.

Σχεδιασμένο για να ανταποκριθεί στις δύσκολες απαιτήσεις καθαρισμού, γρήγορα και αποτελεσματικά, το εν λόγω μηχάνημα διαθέτει προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά: Ειδικό λογισμικό σάρωσης, προηγμένο σύστημα πλοήγησης, σύστημα ενεργού βουρτσίσματος για την πρόληψη από την ανάπτυξη αλγών και βακτηρίων.

Η δυνατή φίλτρανση και η συγκράτηση πολύ μικρών σωματιδίων, έχουν ως αποτέλεσμα πολύ καθαρό νερό, μειώνοντας τις αντίστροφες πλύσεις των φίλτρων περισσότερο από 30%, εξοικονομώντας σε νερό, ενέργεια και χημικά.

«Προχωρήσαμε σε ευρεία ανακαίνιση του δημοτικού κολυμβητηρίου, καθώς και στον εμπλουτισμό των προγραμμάτων που προσφέρει», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

«Με τη βοήθεια της νέας υποδομής που εγκαταστήσαμε, οι συνάνθρωποί μας με αναπηρία, αλλά και ηλικιωμένοι με κινητικά προβλήματα ή συμπολίτες μας με μυϊκό τραυματισμό, μπορούν να χρησιμοποιούν και εκείνοι τη δημοτική μας πισίνα, εύκολα και απλά».

Ο τομεάρχης αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας, Περικλής Δορκοφίκης, τόνισε πως «η φροντίδα ατόμων με κινητικά προβλήματα είναι πολύ δύσκολο και απαιτητικό έργο» και πρόσθεσε:

«Είμαστε καθημερινά δίπλα σε κάθε συνάνθρωπό μας, για να προσφέρουμε μέσα από τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις το καλύτερο δυνατό και να τον βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει»

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Fullscreen capture 090616 40708 PM.bmp

Fullscreen capture 090616 40652 PM.bmp

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.