Πόλεμος στην παραλιακή: “Σφύριξα κι έληξες” είπε ο Δήμαρχος στον Κιάμο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




kiakolaz

Τη σφράγιση του καταστήματος «Must Seaside Club» αποφάσισε σήμερα ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, μετά από έλεγχο που διενήργησε χθες η Δημοτική Αστυνομία μαζί με κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως το κατάστημα λειτούργησε χωρίς να διαθέτει καμία από τις προβλεπόμενες από το νόμο άδειες (υγειονομικού ενδιαφέροντος, μουσικής και πυρασφάλειας), με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η σφράγιση του.

Η απόφαση σφράγισης κοινοποιήθηκε όπως προβλέπει ο νόμος στους εκπροσώπους της επιχείρησης ενώ παράλληλα έχει αναρτηθεί στο διαύγεια.

Συνεπώς, αφού έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, απόψε στις 20.00, συνεργείο της Δημοτικής Αστυνομίας θα προχωρήσει στη σφράγιση του καταστήματος.

Για το γεγονός αυτό, ο Δήμαρχος, κ. Κωνσταντέλλος δήλωσε: «Έχουμε ηθικό και νομικό χρέος να διαφυλάξουμε την ευταξία και τη νομιμότητα στην πόλη. Η περίοδος που ο κάθε επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων που δραστηριοποιούνταν στην περιοχή μας επέβαλε τους όρους του πέρασε ανεπίστρεπτι. Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλος ανεξάρτητα από το πόσο ισχυροί είναι οι προστάτες των επιχειρηματιών της νύχτας μέσα στον κρατικό μηχανισμό αλλά και στο πολιτικό στερέωμα. Η μόνη δική μας υποχρέωση είναι απέναντι στους πολίτες και την πόλη».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

 Λίγο πριν την πρεμιέρα: Μπουλντόζες έξω από το μαγαζί του Κιάμου στη Βούλα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1. Tη σφράγιση του κέντρου διασκέδασης με τον διακριτικό τίτλο «MUST SEASIDE CLUB», που βρίσκεται στην οδό Κ. Καραμανλή αρ. 4 στη Βούλα, της ΗΛΙΑΔΟΥ Χριστίνα του Μιχαήλ, το οποίο σύμφωνα με την με αριθ. πρωτ. 25519/24-6-2016 μήνυση της Δημοτικής Αστυνομίας, λειτουργεί στερούμενη άδειας λειτουργίας.

2. Η σφράγιση του καταστήματος θα πραγματοποιηθεί στις 24/6/2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00 π.μ. και πρέπει να παραβρεθεί εκπρόσωπος της επιχείρησης. Σε περίπτωση που δεν παραβρεθεί εκπρόσωπος της επιχείρησης η σφράγιση θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία του.

3. Ενημερώνουμε την ΗΛΙΑΔΟΥ Χριστίνα του Μιχαήλ, ότι ως την ώρα της σφράγισης, όπως απομακρύνει τα τυχόν ευαλλοίωτα και ευπαθή προϊόντα από το κατάστημα προς αποφυγή ανθυγιεινών καταστάσεων και περαιτέρω ζημίας της.

4. Να επιδοθεί η παρούσα νομίμως προς ον αυτή απευθύνεται, προς γνώση της και για τις νόμιμες συνέπειες.

5. Αρμόδιο όργανο για τη σφράγιση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με το άρθρο 1 του Ν. 3731/2008, (ΦΕΚ 263/Α/23-12-2008), είναι η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου η οποία εντέλλεται να διενεργήσει την ως άνω ορισθείσα σφράγιση του καταστήματος.

6. Σε περίπτωση διαπίστωσης παράνομης αποσφράγισης εντέλλεται η δημοτική αστυνομία να επανασφραγίσει άμεσα το κατάστημα.

7. Το Αστυνομικό Τμήμα Βούλας παρακαλείται να παράσχει κάθε αναγκαία συνδρομή κατά την εκτέλεση της ανωτέρω πράξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και των άρθρων 159 και 161 του Π.Δ. 141/1991 (ΦΕΚ 58 Α΄). ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1. Αστυνομικό Τμήμα Βούλας Με αποδεικτικό Επίδοσης 2. Δ/νση Υγειονομικού Ελέγχου Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.