Πήραν φωτιά τα κλαρίνα στον Ηπειρώτικο γάμο




gamos1

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ στην κεντρική πλατεία Σουρμένων, ΣΑΒΒΑΤΟ 18 Ιουνίου από τους Ηπειρώτικους Συλλόγους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΓΛΥΦΑΔΑΣ–ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΒΥΡΩΝΑ, την ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ και τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε από νωρίς την πλατεία των Σουρμένων και παρακολούθησαν μια εξαιρετική εκδήλωση από πλευράς οργάνωσης και σκηνοθεσίας, υπό την επίβλεψη της κυρίας Ρούλας Χίνου .

Ο χαρισματικός Ηπειρώτης κλαρινίστας Γιώργος Κοτσίνης με τη κομπανία του και οι λαλίστατοι Ηπειρώτες ερμηνευτές Σάββας Σιάτρας και Κώστας Λεοντίδης έπαιξαν και τραγούδησαν σε όλη την τελετή του γάμου, εναλλάξ με την υποστήριξη της χορωδίας που διηύθυνε ο Βαγγέλης Κώτσου.
Αρκετοί προσκεκλημένοι, Ηπειρώτες, σύσσωμη η Δημοτική αρχή του Δήμου, φίλες και φίλοι των Ηπειρωτών, εκπρόσωποι της Π.Σ.Ε και πολιτιστικών συλλόγων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας .

gamos3

gamos2

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μέγα χορηγό και συνδιοργανωτή της εκδήλωσης, κύριο Γιώργο Ζώη για την οικονομική στήριξη της εκδήλωσης, καθώς επίσης και στον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης κύριο Γιάννη Κωνσταντάτο, τους Αντιδημάρχους κυρίους Καλύβα Θανάση – Βασίλη Κρητικό, τον εντεταλμένο σύμβουλο κο Λάζαρο Τογρίδη, και τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου για τη στήριξη της εκδήλωσης και για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν

Αδελφότητα Ηπειρωτών Αργυρούπολης

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.