Παραλία Βάρκιζας: Athens Fullmoon Kayaking




kayak

Πανσέληνος στην Αθήνα συνήθως σημαίνει βόλτα για ποτό σε ένα όμορφο μπαράκι σε ταράτσα, περπάτημα στην αμμουδιά, άραγμα επάνω στα βραχάκια ή στο μόλο κάποιας μαρίνας, παρέα με το αγαπημένο σου πρόσωπο, τους αγαπημένους σου φίλους ή το νέο σου φλερτ!

Δες τώρα τι γίνεται… αν είχες τη δυνατότητα να απολαύσεις τις φεγγαράδες του καλοκαιριού, με την ίδια παρέα, σε τελείως διαφορετικές συνθήκες, ξεφεύγοντας από τις κλασσικές επιλογές που έχεις, τι θα έκανες;

Για εμάς η απάντηση είναι απλή… επέλεξε το και έλα να ζήσεις μαζί μας αυτή την εμπειρία! Φοράς το μαγιό σου, έρχεσαι στην παραλία της Βάρκιζας μαζί με την παρέα σου, γνωριζόμαστε, ακούς προσεκτικά μερικές σημαντικές οδηγίες, μπαίνεις στο kayak σου και απολαμβάνεις μια ιδιαίτερη κωπηλατική βόλτα κάτω από το φως της Πανσελήνου! Και φυσικά, σταθμός για ξεκούραση και ενυδάτωση παραμένει το ξύλινο μπαράκι στα Λιμανάκια! 🙂

Κι αν ακόμα δεν έχεις ψηθεί, τότε ρώτα μερικούς από τους συμμετέχοντες που κωπηλάτησαν μαζί μας στις Πανσελήνους του περσινού καλοκαιριού!

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: Μέτριο (2.0) λόγω νύκτας.
ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ: Να γνωρίζεις κολύμπι, να έχεις ομαδικό πνεύμα, ανοικτή καρδιά και ανοικτό μυαλό!
ΕΛΑΧΙΣΤH ΣΥΜΜΕΤΟΧH: 14 άτομα
ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 28 άτομα

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ”CannibalTrips!” & ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ;

Είναι μονοήμερες ή πολυήμερες εκδηλώσεις με θαλάσσια καγιάκ στην Αττική και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, που μπορεί να συνδυάζονται με άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Είναι ο ορισμός της ανεμελιάς, της απόλαυσης και της διασκέδασης στη θάλασσα! Είναι ένας μοναδικός τρόπος να κινητοποιήσεις σώμα και πνεύμα, ενώ γίνεσαι ένα με το φυσικό στοιχείο του νερού. Με τα καγιάκ προσεγγίζουμε και εξερευνούμε μέρη απίθανης ομορφιάς, απολαμβάνοντας την ηρεμία και τη γαλήνη του τοπίου! Σου υποσχόμαστε πως θα επιστρέψεις με φορτισμένες “μπαταρίες”, πανέμορφες εικόνες και συναισθήματα, νέες εμπειρίες και πολλούς καινούριους φίλους! Τα CannibalTrips! δεν απαιτούν προηγούμενη εμπειρία στο θαλάσσιο καγιάκ ή σε άλλες υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες. Είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε τόσο οι νέοι, όσο και οι περισσότερο προχωρημένοι να μπορείτε να τα απολαύσετε στο μέγιστο!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
19:00 Ραντεβού στην παραλία της Βάρκιζας, δίπλα στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βάρης Βάρκιζας (όπως κοιτάς τη θάλασσα, αριστερά του Ομίλου). Καθώς οι νυκτερινές συνθήκες στη θάλασσα είναι ιδιαίτερες, η προετοιμασία της ομάδας απαιτεί περισσότερο χρόνο, οπότε θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να σεβαστείς τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και να φροντίσεις να είσαι στην ώρα σου. Σε περίπτωση που καθυστερήσεις, είναι στο χέρι του αρχηγού της ομάδας να δεχθεί ή όχι τη συμμετοχή σου. Στη δεύτερη περίπτωση, τα χρήματα σου δεν θα σου επιστραφούν.
20:30 Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Θα κωπηλατήσουμε με στόχο τον όρμο της Βουλιαγμένης, όπου θα κάνουμε μια μικρή στάση για ξεκούραση. Στην επιστροφή θα σταματήσουμε στο τρίτο λιμανάκι για ξεκούραση στο ξύλινο μπαράκι.
2:00 Θα είμαστε πίσω στη παραλία της Βάρκιζας. Πριν αποχαιρετηθούμε, θα βοηθήσουμε όλοι μαζί στο μάζεμα του εξοπλισμού που χρησιμοποιήσαμε.

(*) Το παραπάνω πρόγραμμα/διαδρομή μπορεί να αλλάξει με βάση τις συνθήκες που θα επικρατούν και την απόδοση της ομάδας.

ΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ:
Μαγιό, πετσέτα παραλίας, σαγιονάρες, βερμούδα, μπλουζάκι (τεχνικό, ιδανικά lycra, όχι βαμβακερό), δεύτερη αλλαξιά, αντιανεμικό μπουφάν ή φούτερ, φωτογραφική μηχανή και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΦΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ!

ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ:
Αλκοολούχα ποτά ή άλλες ναρκωτικές ουσίες. Φρόντισε να έρθεις νηφάλιος/α και καθαρός/ή από αλκοόλ και ουσίες. Για την ασφάλεια σου αλλά και την ασφάλεια της ομάδας, χρειάζεται να βρίσκεσαι στην καλύτερη δυνατή νοητική κατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι στη διακριτική ευχέρεια του αρχηγού της ομάδας να αρνηθεί τη συμμετοχή σου, ενώ τα χρήματα σου δεν θα σου επιστραφούν.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με διπλά θαλάσσια sit-on-top kayaks.

ΤΙΜΗ: 45 € / άτομο

Στο κόστος συμπεριλαμβάνονται…
• ενοικίαση και μεταφορά του εξοπλισμού (kayak, κουπί, σωσίβιο),
• συνοδεία από έμπειρους οδηγούς καγιάκ,
• εξοπλισμός ασφαλείας και διάσωσης,
• σχεδιασμός και οργάνωση της εκδήλωσης,
• φπα 24%

Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνονται…
• προσωπικά είδη θαλάσσης και υγιεινής,
• ποτά, αφεψήματα και snack,
• οτιδήποτε δεν αναφέρεται παραπάνω,

ΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
Δήλωσε συμμετοχή στέλνοντας email στα [email protected] ή καλώντας στα 2109969655. Για να εξασφαλίσεις τη θέση σου χρειάζεται να εξοφλήσεις τη συμμετοχή σου το αργότερο έως την Τετάρτη 13/7 στις 12:00 το μεσημέρι. Αυτό μπορείς να το κάνεις με τους εξής δύο τρόπους:

1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (με αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σου και τη λέξη ΦΕΓΓΑΡΙ),
ALPHA BANK [όνομα λογ/μου: Σταύρος Γεωργαράκης]
IBAN: GR38 0140 7040 7040 0210 1048 807
2. Τις μετρητοίς στο κατάστημα Cannibals αν σε φέρει ο δρόμος σου από το Ελληνικό (Τιτάνων 14, πολύ κοντά στο Praktiker).

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εξόφλησης.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ/ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Η εκδήλωση μπορεί να ακυρωθεί το αργότερο έως τις 14:00 το μεσημέρι της ίδιας μέρας, είτε γιατί οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν θα κριθούν επικίνδυνες για την ασφαλή μετάβαση της ομάδας, είτε γιατί δεν θα έχει συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών. Η ακύρωση θα ανακοινωθεί στη σελίδα της εκδήλωσης εδώ. Σε αυτή την περίπτωση, τα χρήματα σου είτε επιστρέφονται στο 100%, είτε εφόσον εσύ το επιθυμείς, προπληρώνουν τη συμμετοχή σου σε μια από τις επόμενες εκδηλώσεις μας.

Ακύρωση της συμμετοχής σου μπορεί να γίνει έως και την Παρασκευή 15/7 στις 12:00 το μεσημέρι για να σου επιστραφεί το 100% της συμμετοχής σου. Αν ακυρώσεις έως και την Κυριακή 17/7 στις 12:00 το μεσημέρι σου επιστρέφεται το 60% της συμμετοχής σου, ενώ μετά και από αυτό το περιθώριο, η συμμετοχή σου δεν επιστρέφεται.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
• (T) 2109969655
• (E) [email protected]
Cannibals Kayak House FB page inbox

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.