Ηλιούπολη: Γλύτωσε στο παρά πέντε από τροχαίο Νίκος Τσιαμτσίκας




tsiamtsikas

Aπό θαύμα γλύτωσε, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή,  ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Τσιαμτσίκας, όταν την ώρα που διέσχιζε έναν δρόμο στην Ηλιούπολη, λίγο έλειψε να τον χτυπήσει διερχόμενο αυτοκίνητο.

Σε ανάρτησή του στο facebook, δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο οδηγός ενός λευκού αυτοκινήτου, ο οποίος μιλούσε στο τηλέφωνο, δεν τον είδε να περνάει τον δρόμο και λίγο έλειψε να τον παρασύρει.

Η ανάρτηση του Νίκου Τσιαμτσίκα:

«Έβλεπα το λευκό αυτοκινητάκι να έρχεται καταπάνω μου, αλλά πίστευα οτι ο οδηγός με είδε και οτι θα έκοβε ταχύτητα.
Ήμουν ήδη στη μέση του δρόμου.
Ο οδηγός ωστόσο μίλαγε στο τηλέφωνο και ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Πάγωσα και μούδιασα, όταν συνειδητοποίησα οτι το λευκό αυτοκίνητο δεν έκοβε ταχύτητα και τελικά θα με χτυπούσε εντελώς μετωπικά.
Δεν ξέρω πως, αλλά νομίζω οτι έκανα ενα βήμα πίσω.
Λίγο πριν πέσει επάνω μου το αυτοκίνητο, έστριψε απότομα δεξιά, χωρίς καν να κόψει ταχύτητα, ξυστά απο τα πόδια μου.
Αυτό ήταν.
ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΑ.
(Σαν απο θαύμα. Σαν κάποιος να μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία.)
Ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου, στην Ηλιούπολη, όπου ήμουν για δουλειά, σταμάτησε λίγο πιο κάτω, βγήκε απο το όχημα και άρχισε να μου φωνάζει : «Εχει διάβαση εκεί; ε; γιατι περνάς; ε; Τι φταίω εγω που θα σε σκότωνα;»
Εβλεπα το στόμα του ν ανοιγοκλείνει για τα επόμενα λεπτά, αλλά δεν έδινα σημασία στο τι έλεγε.
Του πρότεινα να πάει στην ευχή του Θεού, να οδηγεί προσεκτικότερα και κυρίως να μη μιλά στο τηλέφωνο όταν οδηγεί. Του επεσήμανα οτι είναι τυχερός κι εκείνος όσο κι εγω, γιατι αν ήταν στη θέση μου επι παραδείγματι μια γυναίκα μ ενα καροτσάκι που έχει πλάτος, δεν θα αποφεύγονταν η σύγκρουση. και διότι σε κάθε περίπτωση, εγώ θα είχα σκοτωθεί κι εκείνος θα κατέστρεφε τη ζωή του….
Ετσι, απλά, έτσι αναπάντεχα, συμβαίνουν τα πραγματικά σημαντικά, στη ζωή μας και το μόνο που μένει είναι το μούδιασμα και η αγάπη για τη ζωή.
Και βέβαια η ευγνωμοσύνη, σ όποιον μας έδωσε τη δεύτερη ευκαιρία…..
Καλό μεσημέρι»

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.