Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Γλυφάδας




dimarxeio-glifadas2

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Γλυφάδας, με αφορμή τις εξελίξεις που διαμορφώνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα με την ψήφιση των νέων εφαρμοστικών Νόμων (Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό, Φορολογικό, εκποίηση Δημόσιας Περιουσίας, κόφτης δαπανών κ.λπ.) σε εφαρμογή του 3ου μνημονίου που προβλέπει ακόμα πιο σκληρά, νεοφιλελεύθερα και αντικοινωνικά μέτρα αλλά και τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής να διαλύσει τις υπηρεσίες με συνεχείς αυθαίρετες και παράνομες μετακινήσεις Προϊσταμένων και προσωπικού, αποφάσισε την σύγκλιση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, στη 1.00 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας (Άλσους 15) όπου εκτός των άλλων θα συζητηθεί και θα αποφασισθεί ο τρόπος αντιμετώπισης αυτών των πολιτικών.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους του Δήμου Γλυφάδας, με τη μαζική και δυναμική συμμετοχή τους στην ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ να στείλουν το δικό τους μήνυμα τόσο στην συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. όσο και στη Δημοτική Αρχή για την ανατροπή με κάθε τρόπο των πολιτικών αυτών.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

 

Θέμης Μπαλασόπουλος                                                       Μάνος Κεραμιτσόπουλος

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.