H Tίνα απασφάλισε: “Μέλος του ΟΑΠΠΑ και κίτρινο δημοσιογραφακι παίρνει το αναψυκτήριο του ΑΝΑΓΥΡΟΥΝΤΟΣ Βάρης”




tina3v

“Μέλος του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, και κίτρινο δημοσιογραφάκι να παίρνει το αναψυκτήριο του ΑΝΑΓΥΡΟΥΝΤΟΣ Βάρης και παράλληλα να αποβάλλεται με αυτόν τον τρόπο ο ιστορικός Σύλλογος του Πανοράματος Βούλας, επειδή, όπως είπε ο Δήμαρχος στο ΔΣ, δεν μπορεί να πάει φυλακή εξαιτίας του, αφού δεν πληρώνει τα ενοίκια λόγω οικονομικής κρίσης … Δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο της φυλακής όταν μοιράζει δημοτικά ακίνητα σε δικούς του;”

Ποιον εννοεί άραγε η γνωστή Βουλιώτισσα δικηγόρος Τίνα Κουτρουβίδου;

Να θυμίσουμε ότι πριν από 1,5 χρόνο η Τίνα Κουτρουβίδου είχε αποκαλέσει “δικτάτορα” τον δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο (Δείτε εδώ: Δικηγόρος μηνύει τον δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τον αποκαλεί “δικτάτορα”)

Πριν από ένα μήνα ζήτησε συγνώμη για την ανάρτηση που είχε κάνει στο facebook (δείτε εδώ: H Τίνα ζήτησε συγνώμη…)

Τώρα επανέρχεται με το παρακάτω κείμενο:

Τίνα Κουτρουβίδου

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι. Το τελευταίο διαστημα εκφράζω από αυτό το βήμα σκέψεις και προβληματισμούς που κάποιες φορές έχουν έντονο ύφος και ίσως σκληρή φρασεολογία. Σκοπός μου δεν είναι η προσωπική μου Διαφήμιση. Βγαίνει από μέσα μου μια αυθόρμητη αντίδραση κατά της αδικίας από όπου και αν αυτή προέρχεται. Απο μικρή έτσι ήμουν. Θυμάμαι όταν ήμουν 18 ετών πρωτοετής φοιτήτρια, με μια φίλη συμφοιτητρια, αποφασίσαμε να δουλέψουμε σε γνωστό δικηγορικο γραφειο ποινικολογου. Καποια στιγμή θα δημοσιοποιησω το όνομα του συναδέλφου (αηδία με πιανει). Ξέρετε τι ήθελε να κάνει? Με τρόπο προσπάθησε να μας πείσει να τον σ υνοδευουμε τα βράδια σε νυχτερινά κέντρα να κάνουμε παρέα …. σε ποινικούς πελάτες του. Και ας μην αναφερθώ φυσικά στη σεξουαλική παρενόχληση που δεχθήκαμε από αυτόν… Ευτυχώς επειδή προέρχομαι από συγκροτημένη οικογένεια δεν παραμυθιαστηκα. Μείναμε ένα μήνα, φυσικά δεν μας πλήρωσε. Ήταν τόσο έντονο μέσα μου το αίσθημα της οργής από αυτή την αδικία που υποστηκαμε που του είπα, πιτσιρικά τότε, κ. Τάδε, αν δεν μας πληρώσετε θα σας καταγγείλω στο ΔΣΑ και θα σας πάρουν την άδεια. Που να φανταστώ αγνό παιδάκι τότε τι θα επακολουθούσε … Έβγαλε ένα γκλομπ, ήρθα από πάνω μου στριφογυριζοντας το, προσποιούμενος ότι θα με χτυπησει και μου είπε ΣΟΡΡΥ που το γράφω “μουνοπανο τολμάς να με απειλείς θα σε καθαρίσω τσακισου από εδώ και αν τολμήσεις να ανοίξεις το στόμα σου οι γονείς σου θα σε βρουν σε χαντακι. Άκουσες μαλακισμενο?” Επειδή λοιπόν λόγω κυρίως του χαρακτήρα μου αλλά και της μαχομενης δικηγοριας που ασκώ , έχω βρεθεί αντιμέτωπη με πολλούς τέτοιους ανθρώπους, είτε κοινούς ποινικούς, είτε πιο εξευγενισμενους, έχω συνειδητοποιήσει ότι μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εξαιτίας της αδικίας που αυτοι προκαλούν σε άλλους ανθρώπους κυρίως αδυναμους. Είναι ένας αυτοματισμός που δεν τον ελέγχω. Ίσως να είναι και επικίνδυνο αλλά δεν με νοιάζει.
Έκανα αυτόν τον πρόλογο για να καταλήξω στο εξης: Με τη σημερινή Διοικηση του Δήμου μας δεν έχω κάτι προσωπικό και ούτε με ενδιαφερει να κάνω αντιπολίτευση αφού δεν έχω καν βημα, λόγω διάλυσης της παράταξης μας. Πλην όμως τρελαίνομαι να παραμένω απλή παρατηρητρια κακώς κειμενων πραξεων συμπεριφορών και καταστάσεων που παραβιάζουν κατάφωρα τη Δημοκρατία και την έννοια της χρηστής Διοίκησης. Επειδή χθες λοιπόν είχα μια πολύ σύντομη συνομιλια με πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Πανοράματος Πανοραμα Βουλας, μου είπε ότι τελικά το αναψυκτήριο θα βγει σε δημοπρασία. Και βγαίνουν και άλλα ακίνητα του Δήμου. Όταν παρατηρούμε τις διαδικασίες και βλέπουμε πρόσφατα μέλος του ΟΑΠΠΑ και κίτρινο δημοσιογραφακι να παίρνει το αναψυκτήριο του ΑΝΑΓΥΡΟΥΝΤΟΣ Βάρης και παράλληλα να αποβάλλεται με αυτόν τον τρόπο ο ιστορικός Σύλλογος του Πανοράματος Βούλας, επειδή, όπως είπε ο Δήμαρχος στο ΔΣ, δεν μπορεί να πάει φυλακή εξαιτίας του, αφού δεν πληρώνει τα ενοίκια λόγω οικονομικής κρίσης … Δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο της φυλακής όταν μοιράζει δημοτικά ακίνητα σε δικούς του ??? Και μαλιστα σε ανθρώπους που όλοι γνωρίζουμε στην περιοχή, οι οποίοι ειναι και μέλη νπ του ΔΗΜΟΥ. Σταματάω εδώ, αν και θα μπορούσα να πω και πολλά άλλα, πλην όμως φοβάμαι αυτήν την οργή που μου πλημμυρίζει το κεφάλι … Τα συμπεράσματα δικά σας …

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.