Εγκαίνια μετά μουσικής




egeniavi2

Με ένα μουσικό αφιέρωμα ξεκίνησε η 13η Έκθεση Βιβλίου Ηλιούπολης, στην κεντρική πλατεία.

Ο Δημήτρης Κυριακάκης και ο Φίλιππος Πασαλίδης, κράτησαν συντροφιά κόσμο για δύο ώρες, με τραγούδια και μελοποιημένη ποίηση γνωστών Eλλήνων συνθετών.

Ο Δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Βαλασόπουλος, εγκαινίασε την έκθεση και αναφέρθηκε στο πλήθος των πολιτιστικών δράσεων που πραγματοποιούνται και φέτος το καλοκαίρι στην πόλη.

egeniavi4

Στη συνέχεια, κάλεσε την Πρόεδρο του Συλλόγου Βιβλιοπωλών, κα Κατερίνα Ραγκούση, η οποία μίλησε για τον πολύχρονο αυτό θεσμό και ευχαρίστησε το Δήμο, τον Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.-Γρηγόρη Γρηγορίου, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνος Σεφτελής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Χατζιδάκης, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής,  Χρήστος Καλαρρύτης, ο επικεφαλής της παράταξης Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα,  Δημήτρης Πανταζόπουλος, η Πρόεδρος του Ν.Π. της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης, Χριστίνα Σερέτη και οι δημοτικοί σύμβουλοι,  Ψυρρόπουλος Ευστάθιος, Ιωάννης Γρηγορέας και  Ελένη Καπίρη.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 19:30 έως τις 23:00, μέχρι την Κυριακή 26 Ιουνίου, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης.
Κατά τη διάρκειά της, μικροί και μεγάλοι λάτρεις του βιβλίου θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τίτλους, να συναντήσουν αγαπημένους συγγραφείς από κοντά, να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις βιβλίων, ν’ απολαύσουν θεατρικά & μουσικά δρώμενα, να περιηγηθούν σε μία ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφίας και να συμμετάσχουν ενεργά σε διαδραστικά ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά εργαστήρια.

egeniavi3

egeniavi1

egeniavi6

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.