Aνδρέας Κονδύλης: “Για πόσο καιρό ακόμη θα βασανίζονται οι άνθρωποι” (VIDEO)




Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2262016 11705 μμ.bmp

Στην παραλία έχουν μεταφέρει τις σκηνές τους οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που φιλοξενούνται στο Ελληνικό, λόγω της υπερβολικής ζέστης, που κάνει αφόρητη την παραμονή τους μέσα στην αίθουσα αναχωρήσεων, του πρώην αεροδρομίου. Μία βρύση εξυπηρετεί 1.000 άτομα με αποτέλεσμα να σχηματίζονται  ατέλειωτες ουρές, ειδικά το μεσημέρι.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, φορά μίλησε για μια ακόμη φορά,  για τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν, στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα MEGA”

“Ο υπουργός ο κ.Μουζάλας μας είχε πει ότι ο κόσμος θα απομακρυνθεί μέχρι τις 20 Ιουνίου. Είχα πει από την αρχή ότι είναι πολύ φιλόδοξος ο στόχος για τις 20 Ιουνίου και ότι πριν το Φθινόπωρο δεν βλέπουμε να γίνεται κάτι.

Δεν βγαίνει καλοκαίρι, τόσοι άνθρωποι χωρίς κλιματισμό, χωρίς επαρκές τρεχούμενο νερό θα βασανιστούν και θα υποφέρουν και δεν μας έχει πει κανείς που θα πάνε όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που ετοιμάζεται χώρος για να πάνε;

Είμαστε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Η κατάσταση που επικρατεί μέσα είναι αφόρητη, έχουν ανοίξει όλες τις πόρτες και τα παράθυρα, για να μπαίνει όσο γίνεται αέρας, είναι ένας θάλαμος σάουνας.

Για τόσους ανθρώπους έχουν φτiάξει τρία ντουζ, πρόχειρα με γυψοσανίδες. Πόσο καιρό θα είναι ακόμη αυτό το προσωρινό, που λένε από το Υπουργείο. Με τον κ. Μουζάλα είμαστε σε επαφή αλλά και εκείνος είναι στο βλέποντας και κάνοντας. Δεν πιστεύω ότι το κάνει σκόπιμα. Γιατί δεν ανοίγουν κάποια κλειστά στρατόπεδα ή γιατί σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση δεν ανοίγουν σε όλη την Ελλάδα μικρές μονάδες φιλοξενίας;”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.