Άγιος Δημήτριος: Κάντε δωρεάν το ψυχομετρικό Ariston test και ανακαλύψτε το επάγγελμα που σας ταιριάζει




ariston-580x228

Το ΆΡΙΣΤΟΝ ΤΕΣΤ είναι ένα πρωτοποριακό έμπειρο σύστημα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, το οποίο διερευνά την προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες/δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα του ατόμου, και στη συνέχεια εντοπίζει τα επαγγέλματα που του ταιριάζουν, καθώς και τα αντίστοιχα τμήματα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος (ΑΕΙ, ΤΕΙ).

Ο εξεταζόμενος, λαμβάνοντας υπόψη του τα ευρήματα του ΆΡΙΣΤΟΝ ΤΕΣΤ, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τις σπουδές και το επάγγελμα που θα ακολουθήσει, έτσι ώστε να εξασφαλίσει μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

Το ΆΡΙΣΤΟΝ ΤΕΣΤ απευθύνεται κυρίως σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, καθώς επίσης και σε σπουδαστές που επιθυμούν εξειδίκευση σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Ιδιαίτερα για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, τα αποτελέσματα του Τεστ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αξιόπιστα δεδομένα στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου μέσω ειδικού λογισμικού που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος New York College, ως μέγας χορηγός και η εταιρεία Computer Academy, σας προσκαλούν την Τετάρτη 29/6/2016 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό θέατρο Αγ. Δημητρίου “Μελίνα Μερκούρη” (λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 55), για να κάνετε δωρεάν το ψυχομετρικό Ariston test και να ανακαλύψετε το επάγγελμα που σας ταιριάζει.

Θα έχετε την ευκαιρία επίσης να παρακολουθήσετε διάλεξη από διακεκριμένους επαγγελματίες στο χώρο της εκπαίδευσης, με θεματολογία τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, το νέο εκπαιδευτικό σύστημα, και τα επαγγελματικά δικαιώματα των σχολών.

Είσοδος ελεύθερη!
Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 10 39 800, ΙΙΕΚ New York, οδόs Σκούφου 3, στο Σύνταγμα

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.