Aνάκληση της άδειας τoυ Sirocco’s Club στην παραλία Γλυφάδας




linta

Το Half Note υποχρεώνεται να μεταφέρει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της Μαίρης Λίντα με τους Apurimac, από το Sirocco’s Club στην παραλία Γλυφάδας, στο Half Note Jazz Club στο Μετς (Τριβωνιανού 17), την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Ιουνίου, στις 10.30 το βράδυ.

Η αλλαγή του χώρου κρίθηκε αναγκαία, λόγω επικείμενης ανάκλησης της άδειας για την πραγματοποίηση μουσικών παραστάσεων του Sirocco’s Club, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γλυφάδας.Το Half Note δεν θα ήθελε, σε καμία περίπτωση, να διακινδυνεύσει μια βίαιη διακοπή των παραστάσεων και την αναπόφευκτη ταλαιπωρία του κοινού και των καλλιτεχνών. Επίσης, δεν φέρει καμία ευθύνη καθώς δεν είχε ενημέρωση για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Από την πλευρά του, το Sirocco’s Club έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες κατά τον νόμο ενέργειες, για να δικαιωθεί. Σε περίπτωση που δεν λυθεί άμεσα η νομική αυτή διένεξη, θα υπάρξει ενημέρωση για τον χώρο διεξαγωγής των υπόλοιπων προγραμματισμένων συναυλιών, οι οποίες περιλαμβάνουν τις εμφανίσεις των Μίμη Πλέσσα και Στέφανου Κορκολή, του Κώστα Χατζή και της Αλέκας Κανελλίδου

Έτσι, η Μαίρη Λίντα, μαζί με τους Apurimac, επιστρέφουν στη σκηνή του Half Note, με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα γεμάτο «χρυσές» επιτυχίες σε ρυθμούς λάτιν. H μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, με την αμείωτη ενέργεια, το μπρίο και τη μοναδική φωνή που παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο, θα ερμηνεύσει τις διαχρονικές επιτυχίες του Μανώλη Χιώτη, αλλά και άλλων σπουδαίων Ελλήνων συνθετών. Η σκηνική συνύπαρξή της με τους Apurimac, το μακροβιότερο latin συγκρότημα στην Ελλάδα, αποτελεί εγγύηση για μια μοναδική, πολύχρωμη φιέστα, με διευθυντή ορχήστρας τον Γιώργο Παγιάτη.

Η Μαίρη Λίντα έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον Μανώλη Χιώτη κι έχει δώσει φωνή σε πολύ όμορφα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Έτσι, μας πηγαίνει τουλάχιστον μισό αιώνα πίσω και μας θυμίζει ένα ιδιόμορφο ελληνικό swing, στην ερμηνεία του οποίου υπήρξε ιδανική. Καθώς γυρίζει ο καιρός και η αιώνια μόδα έρχεται ξανά στο φως και γίνεται must, τα τραγούδια που ερμήνευσε φαίνονται άφθαρτα και αφήνουν τη γοητεία τους να απλώνεται ανεμπόδιστη στις νεότερες γενιές.

Πληροφορίες

Half Note Jazz Club: Τριβωνιανού 17, Μετς – Αθήνα, τηλ. κρατήσεων: 210 9213310. Τιμές εισιτηρίων: διακεκριμένη ζώνη: 30 ευρώ, Α’ ζώνη: 25 ευρώ, Β’ ζώνη, 20 ευρώ, μπαρ: 15 ευρώ. Ηλεκτρονική προπώληση: halfnote.gr και viva.gr.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.