Τα παιδιά γνωρίζουν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου




vialimos3

Τον Μάιο η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου είχε την χαρά να καλοσωρίσει τους λιλιπούτειους μαθητές των Νηπιαγωγείων του Δήμου Αλίμου.

Οι μικροί μας φίλοι εξερεύνησαν τους όμορφους χώρους της βιβλιοθήκης και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας και ταξινόμησης της βιβλιοθήκης όπως επίσης και να ταξιδέψουν στο πλούσιο παιδικό της τμήμα.

 Μυήθηκαν στην ομορφιά της πνευματικής καλλιέργειας και τα οφέλη που προσφέρει η διάδραση με την γνώση. Αξιοποίησαν δημιουργικά την επίσκεψή τους και την επαφή με τα βιβλία μέσω του παιχνιδιού και της ζωγραφικής.

Επίλογος σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι στην γνώση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του βιβλίου «Ρούλης ο χρυσοψαρούλης, αντιμέτωπος με την μόλυνση» από την αγαπημένη συγγραφέα των παιδιών Έλενα Λιάτου η οποία εξήγησε με διασκεδαστικό τρόπο στα παιδιά πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε τις θάλασσες μας.

vialimos1

vialimos2

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.