Nέα Σμύρνη: Δυο παζάρια την Κυριακή




Δυο παζάρια με προϊόντα χωρίς μεσάζοντες, γίνονται την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη. Το ένα το οργανώνει ο δήμος και το άλλο ο  Σύλλογος Νέας Σμύρνης «Ποιότητα Ζωής»

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης για 13η φορά διοργανώνει την απευθείας διάθεση προϊόντων “Χωρίς μεσάζοντες” στο πλαίσιο των κοινωνικών του δραστηριοτήτων.
Η διάθεση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στο κτήμα Δέγλερη στην Άνω Νέα Σμύρνη επί των οδών Ευξείνου Πόντου και Μεταμορφώσεως από τις 08:30 έως 14:00.

Βασική επιδίωξη αυτής της δράσης είναι να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης με τη διάθεση ποιοτικών προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, καθώς και στην στήριξη των παραγωγών – αγροτών με την προώθηση ελληνικών προϊόντων.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, 15 ΜΑΗ:

Για μια ακόμα Κυριακή ο Σύλλογος Νέας Σμύρνης «Ποιότητα Ζωής» σε συνεργασία με την ομάδα αλληλεγγύης πολιτών, διοργανώνει στο παρκάκι της πλατείας Σταδίου την υπαίθρια αγορά χωρίς μεσάζοντες και προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, 150 προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές για όλους. Σας περιμένουμε!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.