Τραγωδία στη Δάφνη: Αυτοκτόνησε 70χρονος αφού πυροβόλησε τη σύζυγό του – Από θαύμα ζει η γυναίκα επειδή “κόλλησε” το όπλο (VIDEO)




Ένα συγκλονιστικό οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Δάφνη. Δράστης της επίθεσης ένας 70χρονος άνδρας, ο οποίος σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε στο ίδιο του το παιδί, αλλά και στην σύζυγό του, πριν τελικά αυτοκτονήσει!

Στο παραπάνω βίντεο, μία γειτόνισα περιγράφει τις δραματικές στιγμές, αλλά και το πως άνοιξε την πόρτα στην γυναίκα για να σωθεί από τον 70χρονο που πυροβολούσε αδιακρίτως!

Το χρονικό του δράματος

Όλα έγιναν στις 04:00 τα ξημερώματα, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Δάφνης και συγκεκριμένα στην οδό Αλαμάνας 18. Εδώ να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και η μητέρα με τον γιο έμεναν στο ισόγειο του οικήματος, ενώ ο πατέρας ζούσε στον πρώτο όροφο.

Ένας τσακωμός των γονιών ήταν η αφορμή για να γίνει το κακό, αφού όλα ξεκίνησαν όταν o 31 ετών γιος τους μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει. Τότε ο πατέρας τραυμάτισε με ψαλίδι το 31χρονο παιδί του στην κοιλιακή χώρα, με το περιστατικό αυτό να γίνεται μέσα στο σπίτι.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.