Ανδρέας Kονδύλης: “22 ολοκαίνουριες παιδικές χαρές στην πόλη, μέσα στο καλοκαίρι” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




klouva

22 ολοκαίνουργιες παιδικές χαρές θα αποκτήσει ο Άλιμος, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Ήδη την περασμένη βδομάδα, παραδόθηκε στα παιδιά, η παιδική χαρά στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο Άνω Καλαμάκι (απομένουν κάποιες λεπτομέρειες) και ακολουθούν οι υπόλοιπες.

“Έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανακαίνισης στην παιδική χαρά της “Κλούβας”, είπε στο notia.gr ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης,

“υπάρχει καινούριο δάπεδο, έχει μεγαλώσει η παιδική χαρά σε έκταση, έχουμε αλλάξει την περίφραξη, έχουμε κλαδέψει τα δέντρα, προσθέσαμε φωτισμό και καινούρια όργανα.

Παίρνει μια άλλη μορφή αυτή η παιδική χαρά, στη ουσία είναι διπλή, δεξιά για τα πολύ μικρά παιδιά, αριστερά για τα μεγαλύτερα.

Έχουμε επίσης κάτω στο ταρτάν και δύο σημεία στα οποία δημιουργείται χώρος για σκάκι, θέλουμε τα παιδιά να περνούν το χρόνο τους και με τέτοιες δραστηριότητες.

Σύντομα θα είναι πλήρως ανακαινισμένη και πολύ σύντομα ξεκινά και η επόμενη μέχρι να τελειώσουμε μέσα στο καλοκαίρι να είναι ολοκαίνουριες και οι 22 παιδικές χαρές που έχει ο Άλιμος.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Fullscreen capture 150516 73601 PM.bmp Fullscreen capture 150516 74925 PM.bmp Fullscreen capture 150516 75029 PM.bmp Fullscreen capture 150516 75051 PM.bmp Fullscreen capture 150516 75155 PM.bmp

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.