Ο Αστέρας Βουλιαγμένης επιστρέφει στην Κατοχή του Σουλτάνου Ερντογάν!




asteraskasiodo

Και τώρα τον λόγο έχουν οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί είναι που θα κληθούν να βάλουν την υπογραφή τους στην πώληση της Χερσονήσου του Αστέρα Βουλιαγμένης με τιμή αντίστοιχη με δύο βίλες στη Μύκονο και μάλιστα με δάνειο που θα δώσουν οι ελληνικές τράπεζες. Ετσι εφ΄όσον ολοκληρωθεί η πώληση του Αστέρα θα επιστρέψει στους Τούρκους οι οποίοι φεύγοντας τον παρέδωσαν με  τα περίφημα χοτζέτια στην Εκκλησία και σε δύο-τρεις ευεργέτες ανάμεσα στους οποίους ο γιατρός του σουλτάνου.

Επί εποχής σουλτάνου Ερντογάν ο Αστέρας ξαναπερνάει στα χέρια τουρκικών συμφερόντων κι όπως όλα δείχνουν η σημαία με την ημισέληνο θα κυματίζει στον πανέμορφο κόλπο της Βουλιαγμένης και χαιρετώντας τα τουρκικά υποβρύχια που θα αναδύονται στην επιφάνεια λίγο έξω από την πλαζ του Αστέρα. Bλέπετε η συγκυρία πέτυχε σε αδύναμη στιγμή και τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα (φωτό) ο οποίος θα μπορούσε να αντισταθεί στο ξεπούλημα της πιο κοσμοπολίτικης ελληνικής χερσονήσου και μάλιστα αντί πινακίου φακής.

Μοιάζει δε και με σαρκαστικό καψόνι της Ιστορίας. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” η Εκκλησία της Ελλάδος ετοιμάζεται να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα στο Συμβούλιο της Επικρατείας ώστε να ακυρωθεί η σχεδιαζόμενη πώληση στο σαουδαραβικών συμφερόντων ACG Fund  έστω κι αν έχουν πέσει οι υπογραφές!
Η προσφορά υπεβλήθη από την Jermnyn Street Real Estate, θυγατρική της ACG.
Στο συγκεκριμένο fund συμμετέχουν και Τούρκοι (σύγχρονοι) πασάδες και συγκεκριμένα ο όμιλος Dogus Holding.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: kourdistoportocali.com

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.