599.867,00 € για τα γήπεδα του Αλίμου




Μετά από ένα γραφειοκρατικό γολγοθά επαναπροκηρύσσεται ο διαγωνισμός για την ανακατασκευή των δυο γηπέδων του Αλίμου (στους Τράχωνες και στην οδό Γερουλάνου), με προϋπολογισμό 599.867,00 €. Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.

Η κακή κατάσταση του χλοοτάπητα, στο γήπεδο των Τραχώνων, έχει οδηγήσει στο χειρουργείο τρεις ποδοσφαιριστές  του ΑΟΤ Αλίμου, με ρήξη χιαστού.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ο Δήμαρχος Αλίμου προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους για την εκτέλεση του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΛΙΜΟΥ» σε ανοικτή δημοπρασία με το σύστημα προσφοράς με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης του άρθρου 5 του Ν.3669/08 για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσής του.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσόν των 599.867,00 € συμπεριλαμβανομένων Γ.Ε.&Ο.Ε. 18%, των απροβλέπτων 15%, της αναθεώρησης και του Υ.Π.Α. 23%. Στο έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών:

α)κατηγορία οδοποιία, με προϋπολογισμό 11.263,24 ευρώ (δαπάνη εργασιών, Γ.Ε.&Ο.Ε. 18%, απρόβλεπτα 15%),

β)κατηγορία οικοδομικά, με προϋπολογισμό 475.159,66 ευρώ (δαπάνη εργασιών, Γ.Ε.&Ο.Ε. 18%, απρόβλεπτα 15%)

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης, τις διατάξεις του Ν. 3669/08(ΚΔΕ) και όλη την σχετική Νομοθεσία και εγκυκλίους, που ισχύουν σήμερα.

Τέλος επισημαίνεται ότι είναι δυνατή η χορήγηση προκαταβολής σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν.3669/2008. Ο διαγωνισμός θα γίνει την 10η Μαϊου του έτους 2016 ημέρα Τρίτη στα γραφεία του Δήμου Αλίμου, οδός Αριστοτέλους 53, από αρμόδια επιτροπή.

Ώρα λήξης κατάθεσης προσφορών 10:00 π.μ. Η παραλαβή τευχών δημοπράτησης θα είναι δυνατή μέχρι και 5-5-2016 ημέρα Πέμπτη, με την καταβολή του ποσού των 5 ευρώ. Εφόσον ζητηθούν εγκαίρως συμπληρωματικές πληροφορίες, διευκρινίσεις κ.λπ. για τον διαγωνισμό, αυτές θα παρέχονται από τον Δήμο Αλίμου, το αργότερο τρεις εργάσιμες ημέρες πριν από την ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών. ΢

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.