«Ζητείται» εισαγγελέας για το Ελληνικό




του ΚΑΣΣΙΑΝΟΥ ΤΖΕΛΗ

Αναταράξεις σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η παραδοχή του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στη Βουλή ότι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία για την παραχώρηση του Ελληνικού στη Lamda Development (συμφερόντων Σπύρου Λάτση) έως τον Σεπτέμβριο και ταυτόχρονα θα χορηγηθεί άδεια καζίνο.

Βουλευτές και στελέχη του κόμματος καλούν την κυβέρνηση να παραμείνει πιστή στις αρχικές της εξαγγελίες, να ακυρώσει τη συμφωνία και να επαναπροκηρύξει τον διαγωνισμό.

Πάντως, η κυβέρνηση έχει ήδη προϋπολογίσει την είσπραξη 345 εκατ. ευρώ ως πρώτη δόση από τη συμφωνία, για φέτος, σύμφωνα με τον κρατικό Προϋπολογισμό, ενώ το ΤΑΙΠΕΔ διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή οριακές αλλαγές στο σχέδιο που υπέβαλε η Lamda.

Πατήστε ΕΔΩ  και διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews, καθώς και τις καταγγελίες της ευρωβουλευτού Σοφίας Σακοράφα.

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “«Ζητείται» εισαγγελέας για το Ελληνικό

  • 04/04/2016 at 8:29 πμ
    Permalink

    ΤΟ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΤΑΜΠΈΛΑ Το πιο άσχημο πράγμα είναι να βγαίνεις αληθηνος σε τέτοιες προβλέψεις

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.