Μανώλης Μιχαλέτος: “Μία νέα σχέση εμπιστοσύνης χτίζεται μεταξύ της τοπικής και των μελών της”




Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέων συμβουλίων στην τοπικής οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στον Άλιμο. Ψήφισαν 612 μέλη (στις εκλογές του 2013 είχαν ψηφίσει 520). Ο νέος πρόεδρος Μανώλης Μιχαλέτος  έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την εκλογή του:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας που έσπευσαν με προθυμία να αγκαλιάσουν την τοπική μας οργάνωση, συμμετέχοντας στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας τοπικής επιτροπής.

Η αναπάντεχη, μεγάλη συμμετοχή 600 και πλέον μελών και φίλων της ΝΔ Αλίμου, είναι για όλους μας, ευθύνη για την πορεία της παράταξης στο δήμο μας. Θα είμαστε δίπλα σας, όπως θέλουμε να είστε κι εσείς. Μία νέα σχέση εμπιστοσύνης χτίζεται μεταξύ της τοπικής και των μελών της με αρχή τις χτεσινές εκλογές και με ορίζοντα που δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Πάνω από όλα, ευχαριστώ τους οννεδίτες και τις οννεδίτισες του Αλίμου που ξεκινήσαμε μαζί και μαζί γινόμαστε πιο ισχυροί!

Συγχαρητήρια και στους 13 υποψηφίους που συμμετείχαν για το ήθος και την υπευθυνότητα που επέδειξαν.Συγχαρητήρια και στους 9 που εξελέγησαν, ιδιαίτερα, όσοι συμμετείχαν για πρώτη φορά.
Αναλυτικά εξελέγησαν οι:
Γκιόλιας Χρήστος
Βασιλείου Νανά
Στιβακτή Πέρσα
Πιερράκος Παναγιώτης
Αλευρομύτης Γιώργος Giorgos Alevromytis
Θεοδωρακόπουλος Ηλίας Ilias Theodorakopoulos
Βασιαγεώργης Δημήτρης Dimitris Vasiageorgis
Μπελέκου Παρασκευή Vivi Belekou και
Ρήγος-Λαλέας Νικήτας Έκτωρ Ektoras Jason Gaspar

Τέλος, θερμές ευχαριστίες στον απερχόμενο πρόεδρο Αργύρη Αργυρίου Αργύρης Αργυρίου για την άρτια οργάνωση των εκλογών,την υπευθυνότητά του,την άψογη υποδοχή του κόσμου και την ενωτική του διάθεση. Τον τιμούμε και θα εξακολουθήσουμε να τον τιμούμε.
Με εκτίμηση,
Μανώλης Μιχαλέτος
Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλίμου

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.