Τουρνουά 3×3 στον Άλιμο (23-24 Απριλίου)

Συγγραφέας
19 Απριλίου, 2016
1 λεπτό διάβασμα

Για μια ακόμη χρονιά ο Θ.Ο.Π.Α.Α συμμετέχει στο τουρνουά 3×3, με σκοπό να «συστήσει» το μπάσκετ σε μικρά παιδιά μέσα από το παιχνίδι, τη χαρά και την έννοια της ομάδας.

Στις 23 και 24 Απριλίου επίδοξοι μπασκετμπολίστες και μπασκετμπολίστριες θα γεμίσουν τον προαύλιο χώρο του 2ου Λυκείου Αλίμου (Ελ. Βενιζέλου).

Η ΕΟΚ έχει την ευθύνη της διοργάνωσης των αγώνων του τουρνουά Milko 3 με 3, αλλά πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής είναι πάντα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι χορηγοί που κάνουν πράξη τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας.
Το Milko και  η SPALDING  στέκονται δίπλα στην ΕΟΚ και δίνουν στα παιδιά την επιβράβευσή τους τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που γίνονται.

Αίτηση συμμετοχής

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας