Νέα Σμύρνη: Evaggeliki School Festival 2016 (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Συνέβη το περασμένο Σάββατο μεγαλύτερο και καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη των συγκροτημάτων, προσέδωσαν με την παρουσία και τις εξαιρετικές ερμηνείες τους ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο στο φεστιβάλ που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε βαθύτατα όλους όσους μας βοήθησαν στην προσπάθειας μας αυτή, τους χορηγούς μας και μάλιστα όσους παρευρέθηκαν χθες εκεί και συνέβαλαν στις οργανωτικές διαδικασίες.
Κυρίως, ωστόσο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα από εσάς που τιμήσατε το φεστιβάλ με την παρουσία σας, απογειώνοντας τα νούμερα προσέλευσης που ξεπέρασαν τα 1.000 άτομα!

Σας ανακοινώνουμε επίσης τα αποτελέσματα της κλήρωσης:
4 επιταγές των 60€ από το κατάστημα οπτικών “Οφθαλμός”:
1) 036903
2) 036777
3) 063158
4) 036551
2 προσκλήσεις για το live του wisdom στις 23 Απριλίου, Σάββατο:
1) 036928
2) 036795
Αναπληρωματικοί αριθμοί κατα προτεραιότητα ειναι οι εξής:
063013
063098
036724
036099
Παρακαλώ ελέγξτε τον αριθμό στο βραχιολάκι σας για να δείτε αν κερδίσατε και επικοινωνήστε μαζί μας.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Στείλτε μας ή δημοσιεύστε τις φωτογραφίες και τα χθεσινά βίντεο σας με το hashtag, ‪#‎esf2016‬.
Περισσότερο υλικό σύντομα, στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, ή στο προφίλ μας στο instagram, @evagfest!

Evaggeliki school festival, γιατί όταν οι νέοι εκφράζονται μέσα από τη μουσική, οι μεγαλύτεροι οφείλουμε την αρωγή μας.Συγχαρητήρια σε μαθητές, γονείς και αποφοίτους. Σχεδόν 1000 νέοι πέρασαν απο τη χθεσινή 6ωρη μουσική σχολική συναυλία στο προαύλιο της Ευαγγελικής Σχολής.Η τελευταία(ως μαθητής) και για τον Stathis Fostiropoulos.Παράλληλα με πρωτοβουλία της εξαιρετικής Maria Milaiti διοργανώθηκε το πρώτο θεατρικό μαθητικό φεστιβάλ Δήμου Π.Φαλήρου με συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο.Μέσα απο το θέατρο οι μαθητές και οι παιδαγωγοί τους άπλωσαν τα φτερά της ελπίδας και της δημιουργίας ενός καλύτερου κόσμου.Καλή Κυριακή!

Γιάννης Φωστηρόπουλος – Αντιδήμαρχος Διοίκησης -Οικονομικών και κοινωνικών δομών Παλαιού Φαλήρου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.