Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί παιδιών στη Γλυφάδα




Στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Γλυφάδας με το πρόγραμμα «Εμβολιά- ζουμε: Παιδιά ανασφάλιστα, όχι απροστάτευτα» της κοινωφελούς οργάνωσης Αποστολή  ΑΝΘΡΩΠΟΣ, σας ενημερώνουμε ότι για τον δέκατο τρίτο εμβολιασμό, εξυπηρετήθηκαν 12 ακόμα παιδιά με τα απαραίτητα για την ηλικία τους εμβόλια.

Η δράση πραγματοποιήθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο-Ιατρείο, την Τετάρτη 23/3/2016 στον χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Γλυφάδας.

” Ευχαριστουμε θερμά την παιδίατρο κα Γιαννοπούλου, την Georgia Tsioliαπό τη Κοινωνική Υπηρεσία, τον Petros Doudesis από το Κοινωνικό Ιατρείο και την Filitsa Karapanagiwti από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Γλυφάδας, τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Αποστολή Άνθρωπος για το σπουδαίο έργο που προσφέρει ”

Άννυ Καυκά
Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Μέριμνας

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.