«Πλεύση αγάπης» στη Μαρίνα Αλίμου




Ένας ιστιοπλοϊκός αγώνας για καλό σκοπό θα πραγματοποιηθεί στη Μαρίνα Αλίμου την Κυριακή 10 Απριλίου.

Πρόκειται για τη φιλανθρωπική εκδήλωση «Πλεύση Αγάπης» που διοργανώνει η Alpha Victory στην οποία είναι χορηγός η Goldair Tourism.

Τα έσοδα του ιστιοπλοϊκού αγώνα θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Η 1η Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Γιώτινγκ.
Ημερομηνία : Κυριακή 10 Απριλίου, στις 10:00
Τοποθεσία : Μαρίνα Αλίμου

Στόχος της Πλεύσης Αγάπης είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να συγκεντρώσει πόρους για την Φλόγα για να καλυφθούν βασικές ανάγκες παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού θα γίνει Ιστιοπλοικός Αγώνας Ανοιχτής Θαλάσσης με παράκτια διαδρομή Καλαμάκι-Φλέβες-Καλαμάκι.

Το ελάχιστο κόστος συμμετοχής ανά σκάφος ειναι 100 Ευρώ και για μεμονωμένες συμμετοχές 10 Ευρώ, ποσά που θα κατατίθενται απευθείας σε τραπεζικό λογαριασμο της Φλόγας. Το αποδεικτικό κατάθεσης αποτελεί απαραίτητη προυπόθεση συμμετοχής και θα πρέπει να αποστέλλεται έγκαιρα στο [email protected]

Η αποστολή μας είναι να ενθαρρύνουμε εταιρίες στον χώρο του Γιώτινγκ, ιδιοκτήτες ιστιοπλοικών σκαφών καθώς και όσους αγαπούν την ιστιοπλοία να συμμετάσχουν στον αγώνα για να ενισχυθούν ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.