Ο Ανδρέας Κονδύλης στο SΤΑR: “Θέλουμε τον έλεγχο της παραλίας μας” (VIDEO)




Στην εκπομπή “Live U” της Πόπης Τσαπανίδου, στο Star, ήταν προσκεκλημένος ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος μίλησε για τις ενέργειες που κάνει, ώστε να παραχωρηθεί στο δήμο η διαχείριση όλου του παραλιακού μετώπου της πόλης.

Όπως είναι γνωστό όλη η παραλία, αποτελεί ιδιοκτησία του Κράτους (ΕΤΑΔ ΑΕ) και ο δήμος κανονικά δεν έχει κανένα δικαίωμα και καμία αρμοδιότητα. Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο θέμα της τεράστιας τρύπας που έκλεισε ύστερα από ενέργειες του δήμου.




Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Ήταν κίνδυνος θάνατος η τρύπα στον παραλιακό πεζόδρομο” είπε

“Σε ένα σημείο πολυσύχναστο, τουριστικό, δίπλα είναι η μαρίνα Αλίμου, δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον από την πολιτεία, γιατί αυτός ο χώρος κανονικά ελέγχεται από το ελληνικό δημόσιο, όπως όλη η παραλία, όχι μόνο του Αλίμου, όλου του παραλιακού μετώπου.

Το ελληνικό δημόσιο λοιπόν που έχει το χώρο, φροντίζει να νοικιάζει διάφορα σημεία, να εισπράττει και ενοίκια, εκεί όμως που χρειάζεται συντήρηση, χρειάζονται επισκευές, είναι απόν.

Δυστυχώς κ.Τσαπανίδου το ελληνικό δημόσιο συμπεριφέρεται σαν μπαταχτσής. Εισπράττει μεν αλλά δεν φροντίζει να κάνει και τις δαπάνες της συντήρησης. Ήρθε λοιπόν ο δήμος και το έφτιαξε.

Αλλά δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτό το πράγμα. Λέμε ότι θέλουμε να κάνουμε τη Ριβιέρα στη νότια Αθήνα, αλλά εδώ βλέπουμε ότι το κράτος δεν μπορεί όπως είπατε να κλείσει μια λακκούβα.

Εμείς όλοι οι δήμαρχοι της νότιας Αθήνας ζητάμε να πάρουμε την αρμοδιότητα του παραλιακού μετώπου, να έχουμε τα έσοδα από όλες αυτές τις δραστηριότητες που εισπράττει το δημόσιο και με τα χρήματα αυτά να μεριμνούμε για τη συντήρηση την ανάπλαση την ανάδειξη της παραλιακής Αθήνας.

Πρέπει να σας πω ότι κάνουμε συντήρηση σε όλο το παραλιακό μέτωπο, ένα απλό πράγμα θα σας πω, για τον ηλεκτροφωτισμό στη λεωφόρο Ποσειδώνος από τη μεριά της θάλασσας.

Ο χώρος ανήκει στο ελληνικό δημόσιο, τους έχει νοικιάσει τους χώρους αυτούς και εισπράττει χρήματα, αλλά δεν έχει έρθει ποτέ κάποιος από αυτούς να φτιάξει ένα καλώδιο και μένει σκοτεινή η παραλία αν δεν έρθει ο δήμος με δικά του έξοδα, σε χώρο που δεν του ανήκει και δεν έχει τυπικά αρμοδιότητα από το νόμο, δηλαδή “ψιλοπαρανομούμε” όταν μπαίνουμε και τα φτιάχνουμε αυτά, αλλά ή θα παρανομήσουμε και θα τα φτιάξουμε ή θα τα έχει μονίμως ρημαδιό το ελληνικό δημόσιο.

Αυτή δυστυχώς είναι η κατάσταση στη χώρα μας”

Τις επόμενες ημέρες ο δήμαρχος, θα υποβάλει τεκμηριωμένη πρόταση στην ΕΤΑΔ ΑΕ, για να παραχωρήσει στο Δήμο Αλίμου τη διοίκηση και τη διαχείριση όλου του παραλιακού μετώπου.

Aνδρέας Κονδύλης: “Το κλείσιμο της τρύπας είναι μόνο η αρχή – το παραλιακό μέτωπο του Αλίμου αλλάζει όψη” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ο Ανδρέας Κονδύλης στο SΤΑR: “Θέλουμε τον έλεγχο της παραλίας μας” (VIDEO)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.